Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έχουν έναν «απαράβατο» κανόνα για τα παιδιά τους

Ο απαράβατος οικογενειακός κανόνας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
0

«Όχι, φωνές μέσα στο σπίτι». Ίσως αυτή η εντολή να ισχύει σε πολλά σπίτια, όμως όταν αυτό αφορά στο σπίτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παύει να είναι μία απλή εντολή και είναι κανόνας, έως και νόμος.

Αυτό, φυσικά, αφορά στις φωνές των παιδιών τους, για τα οποία, σύμφωνα με αναφορές από πηγές, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν ανέχονται να τους υψώνουν τη φωνή μέσα στο σπίτι τους.

«Οι φωνές για τον 9χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 4χρονο  πρίγκιπα Λούι είναι εντελώς εκτός των επιθυμητών ορίων», τόνισε πηγή στη The Sun.

Μάλιστα, κάθε μικρή παρέκκλιση του κανόνα επιφέρει την «ποινή» της απομάκρυνσης από το σημείο έντασης και της συζήτησης από τον μπαμπά πρίγκιπα Ουίλιαμ ή τη μαμά Κέιτ Μίντλετον μέχρι να ηρεμήσουν τα «εξαγριωμένα» πριγκιπόπουλα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα όρια και ο τρόπος διαχείρισης των παιδικών ξεσπασμάτων για την Μιντλετον εξετάστηκαν τον περασμένο Μάιο, όταν στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ο μικρός Λούι έβαλε το χέρι του στο στόμα της μητέρας του, κίνηση που κατεγράφη σε βίντεο και φυσικά έγινε viral.

H ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, ισχυρίζεται πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δίνουν ιδιαίτερη ‘έμφαση στο τα παιδιά τους να περνούν χρόνο με εξωτερικές δραστηριότητες, τέχνες και χειροτεχνίες.

Αυτού του τύπου η νέα διαπαιδαγώγηση ξεκινάει ως επιθυμία από την ίδια την Κέιτ Μίντλετον.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM