Πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών

Πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών Facebook Twitter
Ο πράκτορας της CIA κακοποιούσε γυναίκες αφού τις νάρκωνε
0

Πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες, ιδίως ενώ βρισκόταν σε αποστολές στο εξωτερικό και για τις πράξεις του αυτές καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών, στις ΗΠΑ.

Ο πρώην -πλέον- πράκτορας της CIA, της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη, σε κάθειρξη 30 ετών διότι νάρκωνε και στη συνέχεια κακοποιούσε σεξουαλικά πολλές γυναίκες, στη διάρκεια των αποστολών του στο εξωτερικό.

Ο 48χρονος Μπράιαν Τζέφρι Ρέιμοντ παραδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2023 την ενοχή του για την νάρκωση 4 γυναικών τις οποίες υπέβαλε στη συνέχεια σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους, όπως και για σεξουαλικές επαφές με άλλες έξι γυναίκες χωρίς τη συναίνεσή τους.

Επίσης ομολόγησε ότι είχε ναρκώσει 28 γυναίκες και στη συνέχεια τις είχε γυμνώσει και βιντεοσκοπήσει ή φωτογραφήσει εν αγνοία τους, διευκρίνισε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του, στην οποία σημείωσε ότι ο πρώην πράκτορας είχε προσπαθήσει να καταστρέψει τις εικόνες αυτές αφού του γνωστοποίησαν την έρευνα εναντίον του.

Τα γεγονότα αποκαλύφθηκαν κατά την τελευταία του αποστολή στο εξωτερικό, στο Μεξικό τον Μάιο του 2020, όταν μια γυμνή γυναίκα ζήτησε βοήθεια φωνάζοντας από το μπαλκόνι κτιρίου στην πρωτεύουσα.

«Όταν αυτό το αρπακτικό δούλευε για την κυβέρνηση, προσήλκυε ανυποψίαστες γυναίκες στο σπίτι που του νοίκιαζε η κυβέρνηση για να τις ναρκώσει», σημείωσε σε ανακοίνωση ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάθιου Γκρέιβς.

«Αφού τις νάρκωνε, τις ξέντυνε, τις κακοποιούσε σεξουαλικά και τις φωτογράφιζε», πρόσθεσε.

Τα γεγονότα αυτά έγιναν από το 2006 ως το 2020 σε πολλές χώρες. Ο Μπράιαν Τζέφρι Ρέιμοντ είχε υπηρετήσει στο Μεξικό και στο Περού, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM