No.1

Πούτιν: Πρώτος στόχος μας το αναιδές λαθρεμπόριο του ISIS με την Τουρκία

Πούτιν: Πρώτος στόχος μας το αναιδές λαθρεμπόριο του ISIS με την Τουρκία Facebook Twitter
0

«Το τολμηρό και αναιδές  λαθρεμπόριο πετρελαίου του ισλαμικού κράτους με την Τουρκία, θα πρέπει να γίνει στόχος υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να διαλύσουμε τους τρομοκράτες», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, έχοντας την υποστήριξη του Φρανσουά Ολάντ με τον οποίο συναντήθηκε χθες. Σύμφωνα με το RT και οι δυο συμφωνούν ότι πρώτα από όλα πρέπει να χτυπηθεί η πηγή της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Ο Πούτιν προειδοποίησε  ότι το λαθρεμπόριο πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους στο τουρκικό έδαφος πρέπει να σταματήσει και μίλησε για έναν «ζωντανό αγωγό πετρελαίου" που εκτείνεται από τις περιοχές που ελέγχει το ISIS ως τις περιοχές στην Τουρκία. «Μέρα-νύχτα φορτηγά πάνε κι έρχονται. Φορτώνουν και επιστρέφουν...Τα παρακολουθούμε από τον αέρα», τόνισε.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM
Μελέτη UCLA: Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε LGBTQ+ ερωτήσεις από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε ερωτήσεις περί σεξουαλικού προσανατολισμού από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Μελέτη του UCLA Williams Institute συνδέει τις αλλαγές με το εκτελεστικό διάταγμα του 2025 για τον ορισμό του φύλου σε ομοσπονδιακό επίπεδο και προειδοποιεί ότι η απουσία δεδομένων SOGI ενδέχεται να επηρεάσει την καταγραφή ανισοτήτων και τη χάραξη πολιτικών για LGBTQ+ κοινότητες.
THE LIFO TEAM
ΝΤΑΒΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΠΟΡΓΚΕ ΜΠΡΕΝΤΕ

Διεθνή / Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Παραιτείται ο CEO μετά από έρευνα για τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επσταϊν

Η αποχώρησή του από τον φορέα που διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο στο Νταβός έρχεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τη δημοσιοποίηση νέας δέσμης εγγράφων που συνδέονται με την υπόθεση Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / Τι ακολουθεί για τον Άντριου μετά τη σύλληψή του και πού βρίσκεται η Σάρα Φέργκιουσον;

Bιογράφος της βασιλικής οικογένειας τονίζει ότι η «κηλίδα» των πράξεων του Άντριου επηρεάζει και υπονομεύει συνολικά τη μοναρχία, κάτι πρωτοφανές για τη σύγχρονη εποχή
THE LIFO TEAM