Ποτάμι: Kυβέρνηση για τα πανηγύρια

Ποτάμι: Kυβέρνηση για τα πανηγύρια Facebook Twitter
1

"Από το δράμα στα πανηγύρια πέρασε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση. Εκεί που καλλιεργούσε το φόβο – κυρίως στους Βουλευτές της- ότι «θα μας διώξουν», χθες (λίγο πριν τα μεσάνυχτα) άρχισε να θριαμβολογεί επειδή «μας κράτησαν»." σχολιάζει το Ποτάμι σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο σχετικά με τις χθεσινές εξελίξεις στο Eurogroup.

"Η χώρα σε όλες αυτές τις μάχες όμως, κατακτά πολύ λιγότερα από αυτά που της αξίζουν. Πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζουν σε μια κοινωνία που 6 χρόνια τώρα βασανίζεται να ξεφύγει από τα μνημόνια. Οι σπατάλες του κράτους, η καθυστέρηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, η κρατική έχθρα στην επιχειρηματικότητα, η απουσία εμπιστοσύνης του κόσμου αλλά και των επενδυτών, έχουν καθηλώσει την πραγματική οικονομία. Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να βουλώσουν τις τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν επιβάλλουν συνεχώς νέα εισπρακτικά μέτρα. Αυτά όμως δεν είναι «λύσεις», είναι λύσεις για τα πανηγύρια." καταλήγει η ανακοίνωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Διεθνή / Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Η αβεβαιότητα γύρω από το ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του Ιράν σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, αλλά και η πιθανότητα μακράς περιφερειακής αναταραχής, καθιστούν τη στρατηγική σιωπή του Ισραήλ κρίσιμη και επικίνδυνα εύθραυστη
THE LIFO TEAM