Πορτογαλία: Νεκρός σε συμπλοκές στη Λισαβόνα οπαδός της Φιορεντίνα

Πορτογαλία: Νεκρός σε συμπλοκές στη Λισαβόνα οπαδός της Φιορεντίνα Facebook Twitter
To θύμα, Marco Ficini
0

Τραγικό τέλος είχε το ταξίδι οπαδού της Φιορεντίνα στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα. Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ και της ιταλικής ομάδας έχουν «αδελφοποιηθεί» και ο 41χρονος, Μάρκο Φιτσίνι, ένας από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών της Φιορεντίνα, έκανε το ταξίδι στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι.

 

Χθες, όμως, οι οπαδοί των δύο ομάδων της Λισαβόνας συνεπλάκησαν στο κέντρο της πορτογαλικής πρωτεύουσας και στα επεισόδια αυτά ο Φιτσίνι έχασε τη ζωή του, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των πορτογαλικών ΜΜΕ, ο Ιταλός οπαδός έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τις οδομαχίες μεταξύ των οπαδών των δύο πορτογαλικών συλλόγων.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM