Πορνό αντί για δρομολόγια στην οθόνη σιδηροδρομικού σταθμού στη Σουηδία - «Χάκερ το έκαναν»

Πορνό αντί για δρομολόγια στην οθόνη σιδηροδρομικού σταθμού στη Σουηδία - «Χάκερ το έκαναν» Facebook Twitter
Επί 15 λεπτά η οθόνη δρομολογίων σε σιδηροδρομικό σταθμό πόλης της Σουηδίας προέβαλε πορνό - ΕΡΑ/ΑΡΧΕΙΟΥ
1

Διαδραστική οθόνη που είχε στηθεί σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό σε πόλη της Σουηδίας πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου αντί των συνηθισμένων δρομολογίων και διαφημίσεων, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τη διαχειρίστρια εταιρεία των τοπικών δημοσίων συγκοινωνιών.

Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης χθες το απόγευμα στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκησε περίπου 15 λεπτά προτού τελικά παρέμβουν οι τεχνικοί.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT.

Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η KLT.

Σουηδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό, όμως ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο».

Πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μπράβο, πολύ σοβαρά άτομα. Θα μπορούσαν μέσω χάκινγκ να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο τον κόσμο, αλλά υποθέτω πως το πορνό στο σιδηροδρομικό σταθμό για την πλάκα τους προέχει. Ξανά μπράβο στα παιδιά.