LIVE!

Πορνό αντί για δρομολόγια στην οθόνη σιδηροδρομικού σταθμού στη Σουηδία - «Χάκερ το έκαναν»

Πορνό αντί για δρομολόγια στην οθόνη σιδηροδρομικού σταθμού στη Σουηδία - «Χάκερ το έκαναν» Facebook Twitter
Επί 15 λεπτά η οθόνη δρομολογίων σε σιδηροδρομικό σταθμό πόλης της Σουηδίας προέβαλε πορνό - ΕΡΑ/ΑΡΧΕΙΟΥ
1

Διαδραστική οθόνη που είχε στηθεί σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό σε πόλη της Σουηδίας πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου αντί των συνηθισμένων δρομολογίων και διαφημίσεων, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τη διαχειρίστρια εταιρεία των τοπικών δημοσίων συγκοινωνιών.

Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης χθες το απόγευμα στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκησε περίπου 15 λεπτά προτού τελικά παρέμβουν οι τεχνικοί.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT.

Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η KLT.

Σουηδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό, όμως ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο».

Πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Διεθνή / Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή έχει φέρει σε εγρήγορση τους κατοίκους της Κύπρου, με σειρήνες συναγερμού και προληπτικά μέτρα ετοιμότητας, ενώ η καθημερινότητα συνεχίζεται υπό αίσθημα ανησυχίας αλλά και εμπιστοσύνης στις αρχές
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Εξαπλώνεται στην ευρύτερη περιοχή – Το Ιράν προειδοποιεί την Ευρώπη

Όλες οι εξελίξεις - Με αμείωτη ένταση οι εκατέρωθεν επιθέσεις - Το Ιράν αρνείται ότι στόχευσε το Αζερμπαϊτζάν - Αποκλεισμένα τα Στενά του Ορμούζ - Συγκεντρώσεις για τον Χαμενεΐ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μπράβο, πολύ σοβαρά άτομα. Θα μπορούσαν μέσω χάκινγκ να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο τον κόσμο, αλλά υποθέτω πως το πορνό στο σιδηροδρομικό σταθμό για την πλάκα τους προέχει. Ξανά μπράβο στα παιδιά.