Πόλεμος στην Ουκρανία: Όλη του η οικογένεια «σκοτώθηκε προσπαθώντας να διαφύγει από τη Χερσώνα»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Όλη του η οικογένεια «σκοτώθηκε προσπαθώντας να διαφύγει από τη Χερσώνα» Facebook Twitter
Ο Όλεγκ Φέντκο με τη σύζυγό του Ιρίνα και τη μία τους κόρη - Φωτ.: Twitter.
0

Ο βάναυσος αντίκτυπος της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία για τον άμαχο πληθυσμό αποτυπώνεται σε δημοσιεύματα που θέλουν έναν Ουκρανό αστυνομικό να έχει χάσει όλη την οικογένειά του κατά την προσπάθεια διαφυγής από τη Χερσώνα.  

Πιο συγκεκριμένα, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια πενταμελής οικογένεια σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη Χερσώνα, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την πόλη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οικογένεια προσπαθούσε να ξεφύγει με δύο αυτοκίνητα όταν δέχθηκαν επίθεση κοντά στη Νόβα Κακόβκα στα περίχωρα της Χερσώνας. Ο Όλεγκ Φέντκο έχασε τη σύζυγό του, Ιρίνα, τους γονείς του, την μικρή κόρη του και τον γιο του.

Ο αδερφός του αστυνομικού δήλωσε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει ότι υπήρχαν παιδιά στο αυτοκίνητο. Τότε άκουσε πυροβολισμούς. Η επίθεση φέρεται να συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε επί τόπου. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά πέθαναν παρά τις προσπάθειες να σωθεί η ζωή τους.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ