Ποιοι είναι οι δύο ευρωβουλευτές που ερευνούν οι Αρχές μαζί με την Εύα Καϊλή

Ποιοι είναι οι δύο ευρωβουλευτές που ερευνούν οι Αρχές μαζί με την Εύα Καϊλή Facebook Twitter
0

Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα η υπόθεση με τις έρευνες σε γραφεία ευρωβουλευτών από τις βελγικές Αρχές, στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς με το Κατάρ, στην οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη και η Εύα Καϊλή.

Η αστυνομία του Βελγίου σφράγισε τα γραφεία τριών ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες μετά την έναρξη έρευνας για διαφθορά.

Πηγές δήλωσαν στο Euronews ότι τα γραφεία ανήκαν, πέραν της κας Καϊλή, στους ευρωβουλευτές Marie Arena και Marc Tarabella. 

Ποιοι είναι οι δύο ευρωβουλευτές που ερευνούν οι Αρχές μαζί με την Εύα Καϊλή Facebook Twitter

Τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην ευρωβουλευτή, συνελήφθησαν στις Βρυξέλλες για την υποτιθέμενη εμπλοκή τους στην υπόθεση, γράφει το Euronews.

Συμπληρώνει δε πως μετά από έρευνες σε 16 ακίνητα, μεταξύ των οποίων και τα σπίτια των συμβούλων των ευρωβουλευτών, η αστυνομία κατέσχεσε περίπου 600.000 ευρώ σε μετρητά, εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir», η κ. Καϊλή, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν χθες σε ακρόαση, θα περάσουν εντός 48 ωρών από αρμόδιο Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει για πιθανά εντάλματα σύλληψης.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ υπό όρους – Οξύνει τη ρητορική του ο Τραμπ

Η ιρανική πλευρά υποστηρίζει ότι η ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διασφαλιστεί με τον τερματισμό των αμερικανικών απειλών και την εφαρμογή νέων διαδικασιών, την ώρα που οι ΗΠΑ διατηρούν υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ακόμη και για κλιμάκωση των επιθέσεων σε περίπτωση μη συμφωνίας
THE LIFO TEAM