Ποιοι είναι οι δύο ευρωβουλευτές που ερευνούν οι Αρχές μαζί με την Εύα Καϊλή

Ποιοι είναι οι δύο ευρωβουλευτές που ερευνούν οι Αρχές μαζί με την Εύα Καϊλή Facebook Twitter
0

Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα η υπόθεση με τις έρευνες σε γραφεία ευρωβουλευτών από τις βελγικές Αρχές, στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς με το Κατάρ, στην οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη και η Εύα Καϊλή.

Η αστυνομία του Βελγίου σφράγισε τα γραφεία τριών ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες μετά την έναρξη έρευνας για διαφθορά.

Πηγές δήλωσαν στο Euronews ότι τα γραφεία ανήκαν, πέραν της κας Καϊλή, στους ευρωβουλευτές Marie Arena και Marc Tarabella. 

Ποιοι είναι οι δύο ευρωβουλευτές που ερευνούν οι Αρχές μαζί με την Εύα Καϊλή Facebook Twitter

Τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην ευρωβουλευτή, συνελήφθησαν στις Βρυξέλλες για την υποτιθέμενη εμπλοκή τους στην υπόθεση, γράφει το Euronews.

Συμπληρώνει δε πως μετά από έρευνες σε 16 ακίνητα, μεταξύ των οποίων και τα σπίτια των συμβούλων των ευρωβουλευτών, η αστυνομία κατέσχεσε περίπου 600.000 ευρώ σε μετρητά, εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir», η κ. Καϊλή, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν χθες σε ακρόαση, θα περάσουν εντός 48 ωρών από αρμόδιο Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει για πιθανά εντάλματα σύλληψης.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM
Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Διεθνή / Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Δύο μήνες μετά την επιβολή εκεχειρίας από τις ΗΠΑ, η Γάζα είναι καθηλωμένη στην πρώτη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ο χειμώνας πλησιάζει στον πολύπαθο παλαιστινιακό θύλακα
THE LIFO TEAM