Ποδοπατήθηκαν για το iPhone 15 στο Ντουμπάι

Ντουμπάι Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Σκηνές χάους κατέγραψαν με τα κινητά τους όσοι βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Ντουμπάι για να αγοράσουν το iPhone 15.

Το αδιαχώρητο επικράτησε σε κατάστημα της Apple στο Dubai Mall και οι περαστικοί κατέγραψαν με τα κινητά τους ανθρώπους να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον για το iPhone 15, το νέο smartphone της Apple.

Από τις 6 το πρωί δημιουργήθηκαν τεράστιες ουρές στο εμπορικό κέντρο στο Ντουμπάι για να κάνουν δικό τους, οι φανατικοί της Apple, το iPhone 15.  

Το σκηνικό ήταν τρομακτικό, με φωνές και ουρλιαχτά, ενώ πλήθος κόσμου έσπρωχνε ο ένας τον άλλον, με κάποιους να πέφτουν στο έδαφος.  Άλλα βίντεο δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν μέσα στο εμπορικό κέντρο και να ανεβαίνουν τις κυλιόμενες σκάλες, φωνάζοντας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στη Σανγκάη οι ουρές ήταν αντίστοιχες, με τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως, να μην είναι τόσο ακραίες. Παράλληλα, συνωστισμοί παρατηρήθηκαν και στα εμπορικά κέντρα του Λος Άντζελες, με κατοίκους και τουρίστες να σχηματίζουν μεγάλες ουρές για να πάρουν στα χέρια τους το iPhone 15.

Σημειώνεται πως το καινούριο iPhone έχει αλλάξει τη θύρα φόρτισης της Apple, με την πιο διαδεδομένη για όλα τα κινητά, θύρα USB-C και τουλάχιστον κάποια μοντέλα θα υποστηρίζουν πλέον μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Η τιμή για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus ξεκινά από 799 και 899 δολάρια, αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM