«Το πλουσιότερο παιδί στην Αμερική» είναι 15 ετών με μια πανάκριβη συλλογή supercars

«Το πλουσιότερο παιδί στην Αμερική» είναι 15 ετών με μια πανάκριβη συλλογή supercars Facebook Twitter
Φωτ: DONLAD/ Instagram
0

Πτήσεις με αερόστατα, μια συλλογή πολυτελών supercars και μια πισίνα που δεν χρησιμοποιεί, επειδή πρέπει να κατέβει αρκετά σκαλιά- αυτή είναι η ζωή του «πλουσιότερου παιδιού στην Αμερική» Donald Dougher, που στα 15 βγάζει 17.000 δολάρια τον μήνα. 

Η περιουσία του εκτιμάται σε εκατομμύρια, χάρη στο κανάλι του στο YouTube, που ξεκίνησε το 2019- κι έκτοτε έχει επεκταθεί σε TikTok και Instagram. 

Τα βίντεο του παρακολουθούνται από εκατομμύρια ανθρώπους και - πιθανότατα μέσω διαφημιστικών εσόδων - τον έχουν κάνει απίστευτα πλούσιο παρά τη νεαρή του ηλικία.

Και του αρέσει να αποκαλεί τον εαυτό του «The Richest Kid in America», αν και στην πραγματικότητα υπολογίζεται ότι κατατάσσεται περίπου στη 19η θέση.

Σήμερα είναι 15 ετών και δεν μπορεί να οδηγήσει νόμιμα στην Αμερική, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξοδεύει χρήματα για οχήματα, όπως τα supercars των McLaren και Bugatti, τα οποία παρουσιάζει στον λογαριασμό του στο TikTok, ο οποίος μετρά 268.000 followers.

Εκεί εξιστορεί επίσης πώς πηγαίνει διακοπές στις Μπαχάμες όπου κολυμπάει με καρχαρίες και πετάει με αερόστατα.

Αποκάλυψε επίσης πώς η οικογένειά του «εγκατέλειψε» ένα σπίτι αξίας 4,8 εκατ. λιρών όταν το κελάρι με τα κρασιά πλημμύρισε επειδή κάποιοι φοίνικες αξίας 800.000 λιρών φυτεύτηκαν σε λάθος σημείο.

«Είμαι 14 ετών και αποκαλώ τον εαυτό μου το πλουσιότερο παιδί στην Αμερική», δήλωσε πριν μερικούς μήνες, εξηγώντας ότι έβγαζε περίπου 17.000 δολάρια μηνιαίως μέσω YouTube.

Εξηγώντας ότι του άρεσαν «τα καλύτερα πράγματα στη ζωή», πρόσθεσε ότι είχε πολλά σπίτια, μεταξύ των οποίων και στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ενώ είχε πισίνα δεν τη χρησιμοποιούσε γιατί ήταν κάτω και δεν μπορούσε να κάνει τον κόπο να περπατήσει μέχρι εκεί.

«Ζούμε εδώ δύο μήνες... είναι πολλοί όροφοι κάτω», είπε.

Ο Donald έχει αθλητικά παπούτσια με αυτοκόλλητα κορδόνια, πολλά εκ των οποίων κοστίζουν χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο λέει πως δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει ώρα την εβδομάδα που να μην δουλεύω».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ