ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πίτμπουλ μπήκαν σε παιδική χαρά σχολείου κατά τη διάρκεια διαλείμματος- 21 τραυματίες

Πίτμπουλ μπήκαν σε παιδική χαρά σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος- 21 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Επίθεση από δύο πίτμπουλ δέχθηκαν μαθητές, όταν τα σκυλιά μπήκαν στην παιδική χαρά δημοτικού σχολείου κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

Το περιστατικό συνέβη στο Μιζούρι το απόγευμα της Τρίτης. Τα σκυλιά επιτέθηκε σε μαθητές και δασκάλους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, συνολικά 18 μαθητές και τρεις δάσκαλοι τραυματίστηκαν.

Οι μαθητές, 5ης και 6ης δημοτικού βρίσκονταν έξω από το Willard Intermediate South σε μια μη περιφραγμένη αυλή όταν τα δύο σκυλιά άρχισαν να τους επιτίθενται. Οι δάσκαλοι έτρεξαν για να προστατεύσουν τους μαθητές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και εκείνοι.

Σύμφωνα με το Springfield News-Leader, οι περισσότεροι τραυματισμοί ήταν μικρής έκτασης. Η εφημερίδα αναφέρει ότι τρεις δάσκαλοι και τρεις μαθητές είχαν δαγκωματιές ή άλλα τραύματα που απαιτούσαν ιατρική φροντίδα.

Οι υπόλοιποι μαθητές τραυματίστηκαν από το χάος που ακολούθησε καθώς άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν από τα σκυλιά. Οι νοσοκόμες του σχολείου παρείχαν ιατρική φροντίδα μέχρι να φτάσουν τα πρώτα ασθενοφόρα.

Οι αξιωματικοί ελέγχου των ζώων είπαν στο δίκτυο KYTV ότι ο ένας σκύλος δεν είχε εμβολιαστεί για τη λύσσα και οι ιδιοκτήτες δεν είχαν σχετική απόδειξη εμβολιασμού για τον άλλο. Και τα δύο σκυλιά υποβλήθηκαν σε έλεγχο για λύσσα και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Οι ιδιοκτήτες παρέδωσαν οικειοθελώς τα σκυλιά, τα οποία σύμφωνα με το News Leader, υποβλήθηκαν αργότερα σε ευθανασία.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ