ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Πέθανε η υπουργός Εργασίας της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Πέθανε η υπουργός Εργασίας της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου Facebook Twitter
0

Πέθανε, σε ηλικία 68 ετών, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου. 

Άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας, στο ιατρικό κέντρο «Υγεία», στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν έπειτα από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση της Κύπρου εξέφρασαν βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου. Σε ανάρτηση στα social media, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως η Κύπρος χάνει μια έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλειά της. 

«Η απώλεια της αγαπημένης μου Ζέτας με συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας, που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό», έγραψε ο κ. Αναστασιάδης. 

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM