Πέθανε από κορωνοϊό ο Captain Tom - O βετεράνος που είχε συγκεντρώσει 39 εκατ. λίρες για το NHS

Πέθανε από κορωνοϊό ο Captain Tom - O βετεράνος που είχε συγκεντρώσει 39 εκατ. λίρες για το NHS Facebook Twitter
Πέθανε από κορωνοϊό ο Captain Tom - O βετεράνος που είχε συγκεντρώσει 39 εκατ. λίρες κατά του ιού (EPA)
0

Ο sir Tom Moore, ο βετεράνος του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου που συγκέντρωσε σχεδόν 39 εκατομμύρια λίρες για φιλανθρωπικά ιδρύματα κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, πέθανε σε ηλικία 100 ετών αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι κόρες του Χάνα και Λούσι επιβεβαίωσαν το θάνατο του Μουρ με μία ανάρτηση.

Ο Μουρ εισήχθη στο νοσοκομείο του Μπέντφορντ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, αφού είχε υποβληθεί σε θεραπεία για πνευμονία για κάποιο χρονικό διάστημα και είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 την περασμένη εβδομάδα.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Twitter του βετεράνου την ίδια μέρα, η οικογένειά του είπε ότι είχε υποβληθεί σε θεραπεία στο σπίτι μέχρι την Κυριακή, όταν χρειάστηκε επιπλέον βοήθεια για την αναπνοή του.

Η εμβληματική προσωπικότητα του βετεράνου κέρδισε όλον τον κόσμο όταν κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown ξεκίνησε να περπατά στον κήπο του με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Τελικά συγκέντρωσε 39 εκατ. λίρες.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Κίνα για την «πλημμύρα του αιώνα» - Απειλούνται 127 εκατ. άνθρωποι

Διεθνή / Συναγερμός στην Κίνα για την «πλημμύρα του αιώνα» - Απειλούνται 127 εκατ. άνθρωποι

Οι κάτοικοι στην Γκουανγκντόνγκ βρίσκονται σε υψηλό συναγερμό για πλημμύρες - Οι αρχές προβλέπουν ότι το νερό θα φτάσει σε επίπεδα που παρατηρούνται «μία φορά στα εκατό χρόνια»
NEWSROOM