Πέντε επιθέσεις με οξύ σημειώθηκαν μέσα σε 90 λεπτά στο Λονδίνο

Πέντε επιθέσεις με οξύ σημειώθηκαν μέσα σε 90 λεπτά στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Πέντε ξεχωριστές επιθέσεις με οξύ σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερο από 90 λεπτά, το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα από τα θύματα υπέστη «καθοριστικούς» τραυματισμούς.

Οι δράστες φέρεται να είναι δύο άνδρες. Σε δύο από τα θύματα έκλεψαν επίσης τα μηχανάκια τους, με τα οποία φέρεται να μετακινήθηκαν οι δράστες στη συνέχεια.

Οι αρχές εκτιμούν πως τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους, ενώ ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και ληστεία.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στο Hackney Road στις 10:25 μ.μ. και ακολούθησαν ακόμη τέσσερις επιθέσεις με διαβρωτικές ουσίες, με την τελευταία να πραγματοποιείται στις 11:37 μ.μ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM