Πεδίο μάχης το πάρτι σε σπίτι της Airbnb - Ακόμη και η αστυνομία δέχθηκε επίθεση

Πεδίο μάχης το πάρτι σε σπίτι της Airbnb - Ακόμη και η αστυνομία δέχθηκε επίθεση Facebook Twitter
0

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ένα πάρτι σε σπίτι της Airbnb στο Μάντσεστερ καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επέμβουν και να διαλύσουν το πλήθος.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από τους περίπου 200 ανθρώπους που είχαν ξεσηκώσει μια ολόκληρη γειτονιά στο Levenshulme στο Μάντσεστερ.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο μετά από καταγγελίες για θόρυβο και απρεπή συμπεριφορά, αλλά δέχθηκαν επίθεση, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μμε.

Ένας από τους γείτονες λέει πως αυτό που συνέβαινε στο σπίτι δεν έμοιαζε με πάρτι, αλλά με διαδήλωση. Στην αρχή ήταν λίγος κόσμος, αλλά σταδιακά το σπίτι γέμισε και πολλοί ήταν στο δρόμο ενώ η μουσική δυνάμωνε.

Βίντεο από το πάρτι πριν το επεισοδιακό φινάλε:

Οι αξιωματικοί άρχισαν να απομακρύνουν κόσμο που είχε φτάσει ως το δρόμο μπροστά από την ιδιοκτησία όταν οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα από τα παράθυρα.

Αργότερα η αστυνομία δήλωσε πως οι διοργανωτές του πάρτι εξαπάτησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι άνθρωποι στην ιδιοκτησία και πως τρομοκρατούσαν τους ντόπιους που είχαν παραπονεθεί.

Το σπίτι φέρεται μάλιστα να υπέστη σοβαρές ζημιές μετά το πάρτι και όσα διαδραματίστηκαν κατά την επιχείρηση της αστυνομίας. O ιδιοκτήτης δήλωσε πως βρήκε σπασμένη τηλεόραση και κατεστραμμένα έπιπλα μέσα στο σπίτι, ενώ είχαν σπάσει και εξωτερικούς φράχτες.

Πεδίο μάχης το πάρτι σε σπίτι της Airbnb - Ακόμη και η αστυνομία δέχθηκε επίθεση Facebook Twitter

H Airbnb σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή και πως ο χρήστης που ενοικίασε το σπίτι θα αποκλειστεί από μελλοντική χρήση.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και για την ώρα εξετάζει υλικό από τα βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ