Παρίσι: Αποσύρονται ηλεκτρικά λεωφορεία λόγω πυρκαγιών

Παρίσι: Φωτιά σε ηλεκτρικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης Facebook Twitter
0

Να αποσύρουν την κυκλοφορία ηλεκτρικών λεωφορείων προχώρησαν οι τοπικές αρχές στο Παρίσι, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές σε δύο οχήματα της γαλλικής εταιρείας Bollore.

Τα δύο περιστατικά σε ηλεκτρικά λεωφορεία ανάγκασαν την γαλλική εταιρεία που διαχειρίζεται τα αστικά λεωφορεία στο Παρίσι να αποσύρει και τα 149 ηλεκτρικά λεωφορεία που είχε θέσει σε κυκλοφορία.

Το ένα από τα περιστατικά καταγράφηκε σε κάμερες, προκαλώντας προβληματισμό σχετικά με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των συγκεκριμένων ηλεκτρικών λεωφορείων. Να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν επιβάτες, που απομακρύνθηκαν.

Και τα δύο ηλεκτρικά λεωφορεία της Bollore καταστράφηκαν ολοσχερώς και προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM