Παρίσι: Αποσύρονται ηλεκτρικά λεωφορεία λόγω πυρκαγιών

Παρίσι: Φωτιά σε ηλεκτρικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης Facebook Twitter
0

Να αποσύρουν την κυκλοφορία ηλεκτρικών λεωφορείων προχώρησαν οι τοπικές αρχές στο Παρίσι, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές σε δύο οχήματα της γαλλικής εταιρείας Bollore.

Τα δύο περιστατικά σε ηλεκτρικά λεωφορεία ανάγκασαν την γαλλική εταιρεία που διαχειρίζεται τα αστικά λεωφορεία στο Παρίσι να αποσύρει και τα 149 ηλεκτρικά λεωφορεία που είχε θέσει σε κυκλοφορία.

Το ένα από τα περιστατικά καταγράφηκε σε κάμερες, προκαλώντας προβληματισμό σχετικά με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των συγκεκριμένων ηλεκτρικών λεωφορείων. Να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν επιβάτες, που απομακρύνθηκαν.

Και τα δύο ηλεκτρικά λεωφορεία της Bollore καταστράφηκαν ολοσχερώς και προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM