Παραμένει στην φυλακή ο Άντριου Τέιτ- Απορρίφθηκε η έφεσή του

Παραμένει στην φυλακή ο Andrew Tate-Έχασε την έφεσή του κατά της περαιτέρω κράτησής του Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ο Άντριου Τέιτ θα παραμείνει στη φυλακή, αφού έχασε νέα έφεση κατά της κράτησής του στη Ρουμανία.

Ο influencer και πρώην επαγγελματίας kickboxer κρατείται στη Ρουμανία ως ύποπτος για οργανωμένο έγκλημα και εμπορία ανθρώπων από τα τέλη Δεκεμβρίου, μαζί με τον αδελφό του Τρίσταν και άλλους δύο υπόπτους.

Και οι τέσσερις, οι οποίοι αρχικά κρατήθηκαν στο Βουκουρέστι στα τέλη Δεκεμβρίου, επεδίωξαν να ανατρέψουν την δικαστική απόφαση της 20ής Ιανουαρίου για δεύτερη παράταση στην κράτησή τους κατά 30 ημέρες κατόπιν αιτήματος των εισαγγελέων. Προηγουμένως είχαν χάσει και άλλη έφεση κατά προηγούμενης παράτασης.

Ο 36χρονος Άντριου Τέιτ, βρετανικής και αμερικανικής υπηκοότητας, ο οποίος έχει σχεδόν πέντε εκατομμύρια followers στο Twitter, έφτασε στο Εφετείο του Βουκουρεστίου το πρωί της Τετάρτης με χειροπέδες, αναφέρει ο Independent. 

Άντριου Τέιτ: Νέα στοιχεία από την έρευνα 

Μετά και την νέα άρνηση του δικαστηρίου οι ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, καθώς οι εισαγγελείς συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση. Την περασμένη εβδομάδα, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι τα κατηγορούμενα αδέλφια στρατολογούσαν τα θύματά τους αποπλανώντας τα και ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ήθελαν σχέση ή γάμο.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε ακίνητα στα περίχωρα του Βουκουρεστίου και μέσω σωματικής βίας και ψυχικού εκφοβισμού τα εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά, εξαναγκάζοντας τα να παράγουν πορνογραφικό περιεχόμενο για ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που απέφερε μεγάλο οικονομικό κέρδος, υποστηρίζουν οι αρχές. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM
Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM