Παραμένει στη φυλακή η 19χρονη με την κοκαΐνη - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Παραμένει στη φυλακή η 19χρονη με την κοκαΐνη - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης Facebook Twitter
1

Άσχημη τροπή παίρνει η υπόθεση της 19χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, η 19χρονη θα παραμείνει στην φυλακή ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ, καθώς σήμερα (30/11) το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, σε συνεργασία με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειάς της Σάκη Κεχαγιόγλου. Η υπεράσπιση είχε ζητήσει την αποφυλάκισή της με την καταβολή εγγύησης, ύψους 11.000 ευρώ.

Η 19χρονη από τη Μυτιλήνη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν είχε δικαίωμα λόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτησή της απορρίφθηκε διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει από το Χονγκ Κονγκ και γιατί η ποσότητα των ναρκωτικών με την οποία συνελήφθη θεωρείται μεγάλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα της θα επανακατατεθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Η 19χρονη είχε συλληφθεί καθώς βρέθηκε να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης στις 22 Νοεμβρίου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απορώ γιατί δεν δημοσιοποιείται πουθενά το όνομα της '19χρονης' ή του 'μοντέλου από την Μυτιλήνη' κατά άλλα site. Είναι ποινικό αδίκημα η αναφορά του ονόματος; Λες και η σύλληψη ήταν ψεύτικη για γυρίσματα από ταινία. Όπως επίσης διαπιστώνω, σε λίγες μέρες η τραγωδία της Μάνδρας θα εξαφανιστεί από την επικαιρότητα αλλά το σήριαλ της '19χρονης' με την κοκαίνη θα παίζει όλο τον χειμώνα.