Παντρεύτηκαν Τίφανι Τραμπ και Μάικλ Μπούλος: Το νυφικό, η τούρτα - υπερπαραγωγή και οι σκέψεις για δεύτερο γάμο στην Ελλάδα

Παντρεύτηκαν Τίφανι Τραμπ και Μάικλ Μπούλος: Το νυφικό, η τούρτα - υπερπαραγωγή και οι σκέψεις για δεύτερο γάμο στην ΕλλάδαRun Facebook Twitter
Οι νεόνυμφοι ανάμεσα στους γονείς της νύφης - Φωτ.: Instagram
0

Η Τίφανι Τραμπ παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου τον Μάικλ Μπούλος σε μια τελετή στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. 

Η 29χρονη Τίφανι, κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του από το 1993 έως το 1999 Μάρλα Μέιπλς, παντρεύτηκε τον 25χρονο Μπούλος στο Mar-a-Lago Club, τρεις ημέρες πριν την φημολογούμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πατέρα της για την προεδρία. 

«Η Τίφανι ποτέ δεν ήταν διχαστικό πρόσωπο» ανέφερε πηγή, σημειώνοντας πως στο γάμο της παρόντες ήταν τα αδέρφια της, Ιβάνκα, Ντον, Έρικ, Μπάρον και σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ. 

Tiffany Trump Marries Michael Boulos at Mar-a-Lago as Her Dad Donald Trump Prepares to Announce 2024 Run Facebook Twitter
Ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύει την κόρη του στον γαμπρό - Φωτ.: Hy Goldberg for Denis LEON + C

Το νυφικό που επέλεξε η Τίφανι είχε αναφορές από το οικογενειακό παρελθόν του Μπούλος. «Πρόκειται για αμερικανο-λιβανέζικο γάμο, οπότε είχαμε τη χαρά να δημιουργήσει ο Elie Saab» ανέφερε η Μέιπλς η οποία επίσης φόρεσε έξωμη τουαλέτα στο χρώμα της λεβάντας του ίδιου οίκου. 

Tiffany Trump Marries Michael Boulos at Mar-a-Lago as Her Dad Donald Trump Prepares to Announce 2024 Run Facebook Twitter
Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλάει την κόρη του πριν την παραδώσει στον γαμπρό - Φωτ.: Larry Marano for NY Post

Η γαμήλια τούρτα ήταν υπερπαραγωγή, καθώς η Τίφανι -νεογέννητη στο γάμο των γονιών της- θέλησε να αναπαραστήσει τη δική τους επταώροφη τούρτα, δια χειρός της διάσημης Σίλβια Γουάινστοκ. Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει ο επίσης Λιβανέζος Toni Breiss, γνωστσός για τις πολυτελείς και ξεχωριστές δουλειές του. 

Tiffany Trump Marries Michael Boulos at Mar-a-Lago as Her Dad Donald Trump Prepares to Announce 2024 Run Facebook Twitter
Η Τίφανι με τα αδέρφια της - Φωτ.: Hy Goldberg for Denis LEON + C

Παρότι ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είναι σε κακή διάθεση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές και εν αναμονή των ανακοινώσεων περί εκ νέου υποψηφιότητάς του, «ανήσυχος, σαν μαινόμενος ταύρος» σύμφωνα με πηγές, η Μέιπλες παραδέχεται πως ασχολήθηκε με τα πατρικά καθήκοντά του στο γάμο, ενώ ήταν εκείνος που συνόδευσε και παρέδωσε, ως είθισται, τη νύφη στον γαμπρό μπροστά στους 250 προσκεκλημένους.

Tiffany Trump Marries Michael Boulos at Mar-a-Lago as Her Dad Donald Trump Prepares to Announce 2024 Run Facebook Twitter
Η Μέιπλς φόρεσε μια έξωμη δημιουργία σε χρώμα λεβάντας από τον οίκο Elie Saab - Φωτ.: Hy Goldberg for Denis LEON + Co

Η Τίφανι κι ο Μπούλος έγιναν ζευγάρι το 2018 μετά τη γνωριμία τους στο μπιτς κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο. 

Αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2021, στο τέλος της προεδρικής θητείας του πατέρα της, με την Τίφανι να ανακοινώνει τα νέα στα social media μια ημέρα πριν την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο. 

Tiffany Trump Marries Michael Boulos at Mar-a-Lago as Her Dad Donald Trump Prepares to Announce 2024 Run Facebook Twitter
Ο λουλουδένιος στολισμός του κλαμπ στο Μαρ-α-λάγκο δια χειρός Toni Breiss - Φωτ.: Larry Marano for NY Post

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι θέλει να κάνει και δεύτερη τελετή στο εξωτερικό, με την Τίφανι να εξετάζει την Ελλάδα ως πιθανό γαμήλιο προορισμό. 

Λίγες ώρες πριν τον γάμο, η μητέρα της νύφης ανάρτησε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τη ζωή της κόρης της, γράφοντας: «Κάποτε σε κρατούσα στην αγκαλιά μου. Σήμερα σε βλέπω να προχωράς μπροστά με αγάπη. Θα είσαι πάντα το μωρό μου, σήμερα και πέρα από την ημέρα του γάμου σου».

Ο Μπούλος, γιος πλούσιας λιβανέζικης οικογένειας με επιχειρήσεις στη Νιγηρία, έκανε πρόταση στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 13 καρατίων και αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων. 

Με πληροφορίες από People/ΝΥΤ/PageSix

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι σε αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι: Αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Μία ημέρα πριν, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προανήγγειλε αντίποινα για την πυραυλική επίθεση των Χούθι στο διεθνές αεροδρόμιο, Μπεν Γκουριόν, του Τελ Αβίβ.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό - Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Διεθνή / Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό: «Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή» αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Οι επιθέσεις του Τραμπ και οι φιλόδοξες πολιτικές του πρωτοβουλίες μοιάζουν να αποσκοπούν στο να διαλύσουν κάθε αίσθηση κανονικότητας, να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους του και να ενισχύσουν το φόβο στους επικριτές του
LIFO NEWSROOM
Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Διεθνή / Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Αναλυτικά δεδομένα από το BBC Ρωσίας και τη Mediazona αποκαλύπτουν τις σοκαριστικές ρωσικές στρατιωτικές απώλειες το 2024 στην Ουκρανία, με τουλάχιστον 45.000 θύματα και αυξανόμενη στρατολόγηση εθελοντών
LIFO NEWSROOM
Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Διεθνή / Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παπικής θητείας του, ο πάπας Φραγκίσκος ενίσχυσε την παρουσία των γυναικών στο εργατικό δυναμικό του Βατικανού, ενώ διόρισε αρκετές σε υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης
LIFO NEWSROOM