Ουκρανία: Τέλος στην ομηρία 20 επιβατών σε λεωφορείο - Μετά από επέμβαση της αστυνομίας

Ουκρανία: Τέλος στην ομηρία 20 επιβατών σε λεωφορείο - Μετά από επέμβαση της αστυνομίας Facebook Twitter
Ουκρανία: Τέλος στην ομηρία 20 επιβατών σε λεωφορείο - Μετά από επέμβαση της αστυνομίας (Twitter)
0

Μετά από ώρες διαπραγματεύσεων, η αστυνομία έβαλε τέλος στην κατάσταση ομηρίας, που βρισκόταν σε εξέλιξη σε πόλη της Ουκρανίας.

Η αστυνομία εισέβαλε στο λεωφορείο, συνέλαβε τον δράστη και κατάφερε να απελευθερώσει τους ομήρους που κρατούσε, μετά από ώρες διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο υπουργός Εσωτερικών Άρσεν Άβακοφ ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες του ενόπλου να βρίσκεται στο έδαφος μετά τη σύλληψή του στην πόλη Λουτσκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι όμηροι είναι σώοι.

Ο άντρας είχε αρχικά κρατήσει 20 ομήρους, αλλά απελευθέρωσε τρεις λίγο πριν την επέμβαση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί σήμανε συναγερμός στις ουκρανικές αρχές όταν ένας άνδρας που έχει στην κατοχή του όπλα και εκρηκτικά κρατούσε ομήρους περίπου 20 επιβάτες ενός λεωφορείου στην πόλη Λουτσκ, στη δυτική Ουκρανία.

«Ένας άνδρας πήρε τον έλεγχο ενός λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν περίπου 20 άνθρωποι στο κέντρο του Λουτσκ, υπάρχουν εκρηκτικά και όπλα», διευκρίνισε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Facebook.

Από την πλευρά του αξιωματούχος της αστυνομίας διευκρίνισε στο Telegram ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από το λεωφορείο, όμως δεν υπήρξαν πληροφορίες για θύματα.

Το κέντρο του Λουτσκ, μια πόλη με περίπου 200.000 κατοίκους, είχε κλείσει για την κυκλοφορία, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM