Ουκρανία: Διορία 24 ωρών στον Σαακασβίλι προκειμένου να παραδοθεί

Ουκρανία: Διορία 24 ωρών στον Σαακασβίλι προκειμένου να παραδοθεί Facebook Twitter
0

Διορία 24 ωρών να παραδοθεί αυτοβούλως στις δυνάμεις επιβολής του νόμου έχει ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι όπως ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας.

«Πιστεύω ότι αν παρουσιαστεί αυτοβούλως στους ανακριτές της SBU (υπηρεσία ασφαλείας) από τις 9.00 (σ.σ. της Τετάρτης) ο Μιχαήλ Σαακασβίλι μπορεί να βοηθήσει τη χώρα, την οποία αγαπά, να αποφύγει αχρείαστους κραδασμούς» ανέφερε ο εισαγγελέας Γιούρι Λουτσένκο μιλώντας στο κοινοβούλιο.

«Μετά από 24 ώρες, όλο το σύστημα επιβολής του νόμου της Ουκρανίας θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο ώστε ο Μιχαήλ Σαακασβίλι να βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών», πρόσθεσε.

Νωρίτερα σήμερα, άνδρες της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας SBU συνέλαβαν τον Σαακασβίλι, ο οποίος κατηγορείται ότι βοήθησε μια εγκληματική οργάνωση. Υποστηρικτές του, ωστόσο, κατάφεραν να τον απελευθερώσουν μέσα από το αστυνομικό όχημα όπου είχε οδηγηθεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM