Όταν η Κέλι Κλάρκσον «απέρριψε» κατά λάθος πρόταση της Μαράια Κάρεϊ

Όταν η Κέλι Κλάρκσον «απέρριψε» κατά λάθος πρόταση της Μαράια Κάρεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Θα έλεγε εύκολα μια τραγουδίστρια «όχι» σε συνεργασία με τη Μαράια Κάρεϊ; Η Κέλι Κλάρκσον το έκανε, αλλά κατά λάθος. 

Μιλώντας σε podcast, η Κέλι Κλάρκσον περιέγραψε πώς κάποτε, δίχως να το καταλάβει, «απέρριψε» μια πρόταση για συνεργασία που της έκανε η Μαράια Κάρεϊ

«Καυχιόμουν μπροστά της και είπε “θα έπρεπε να γράψουμε μαζί”. Ειλικρινά, δεν γράφω στο ίδιο δωμάτιο με άλλους. Το έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου», είπε η Κέλι Κλάρκσον μιλώντας για εκείνη τη στιχομυθία με τη σταρ της ποπ. 

«Είχα αρχίσει να περιγράφω στη Μαράια τη διαδικασία που ακολουθώ και αναρωτιέμαι “μήπως μόλις...”. Απομακρύνθηκα και μου είπαν “συνειδητοποίησες ότι μόλις είπες όχι στη Μαράια Κάρεϊ;” και λέω “περίμενε, τι;”. Δεν θέλω να καθίσω στο ίδιο δωμάτιο μαζί σας κυρία μου, έχετε περίπου ένα δισεκατομμύριο Νο1», συμπλήρωσε αστειευόμενη. 

Η Κέλι Κλάρκσον δήλωσε «τεράστια φαν» της Μαράια Κάρεϊ. «Είναι μία από τις καλύτερες τραγουδοποιούς που έχουν υπάρξει ποτέ. Κανένας δεν μιλάει για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως όλοι μιλούν πάντα για τη φωνή της Μαράια Κάρεϊ, αλλά έχει τεράστια επιτυχία και στη σύνθεση τραγουδιών. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM