Όσκαρ 2023: Ομάδα διαχείρισης κρίσεων από φέτος μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Όσκαρ Facebook Twitter
Φωτ: Getty Images
0

Στον απόηχο του περσινού επεισοδίου με τον Γουίλ Σμιθ που χαστούκισε τον Κρις Ροκ, αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας διαχείρισης κρίσεων για την φετινή τελετή των βραβείων Όσκαρ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Μπιλ Κρέιμερ, είπε ότι η νέα ομάδα έχει «τρέξει πολλά σενάρια» με την ελπίδα ότι θα είναι «προετοιμασμένη για ο,τιδήποτε» μπορεί να συμβεί στο γκαλά στις 12 Μαρτίου με οικοδεσπότη τον Αμερικανό κωμικό Τζίμι Κίμελ.

«Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα κρίσης, κάτι που δεν είχαμε ποτέ πριν, και πολλά σχέδια σε εφαρμογή» δήλωσε ο Μπιλ Κρέιμερ στο περιοδικό TIME.

Ο Μπιλ Κρέιμερ, ο οποίος διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας τον περασμένο Ιούλιο, εξήγησε ότι η νέα ομάδα κρίσης θα είναι σε θέση να συγκεντρωθεί «πολύ γρήγορα» για να ανταποκριθεί σε τυχόν περιστατικά σε πραγματικό χρόνο.

Ο Κρέιμερ αναφέρθηκε και στο Τζίμι Κίμελ τονίζοντας ότι παρουσιαστής της βραδιάς πρέπει να είναι κάποιος που έχει έχει εμπειρία από ζωντανές εκπομπές. «Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζετε. Έτσι, έχετε έναν οικοδεσπότη που μπορεί πραγματικά να διαχειρίζεται αυτές τις στιγμές» είπε.

Πριν από δύο εβδομάδες η πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών Τζάνετ Γιανγκ κατά τη διάρκεια γεύματος προς τους φετινούς υποψήφιους για Όσκαρ χαρακτήρισε «εντελώς απαράδεκτο» το περσινό περιστατικό. Επίσης, σημείωσε πως η ανταπόκριση από πλευράς Ακαδημίας ήταν ανεπαρκής.

«Μάθαμε από αυτό ότι η Ακαδημία πρέπει να είναι πλήρως διαφανής και υπεύθυνη στις ενέργειές της και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης πρέπει να ενεργεί γρήγορα, συμπονετικά και αποφασιστικά για εμάς και για τον κλάδο μας» σημείωσε.

Δείτε την στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM