Ομολόγησε την ενοχή του για παράνομη ποσότητα ναρκωτικών

Ομολόγησε την ενοχή του για παράνομη ποσότητα ναρκωτικών Facebook Twitter
1

Ένας 40χρονος άνδρας από τη Μοντάνα των ΗΠΑ αναγκάστηκε να δηλώσει ένοχος σε κατηγορίες κατοχής ναρκωτικών, ενάμιση χρόνο αφότου η μικρή του κόρη του ανακαλύφθηκε ότι μοίραζε γλυκά με μαριχουάνα στις φίλες της στο σχολικό λεωφορείο, χωρίς προφανώς να γνωρίζει για το μυστικό συστατικό των γλυκών.

Ο 40χρονος Ρόμπερτ Μακόι συμφώνησε με τον εισαγγελέα να δηλώσει ένοχος και να πληρώσει 5.000 δολάρια σε τοπικό ίδρυμα καταπολέμησης των ναρκωτικών και να εκτίσει ποινή 15 με 30 ημερών στη φυλακή. Ο Μακόι και η γυναίκα του έλειπαν από τη χώρα το Μάιο του 2012, όταν η κόρη τους μοίρασε τα "παράνομα" γλυκά.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν στο σπίτι τους τη διπλάσια ποσότητα από το νόμιμο όριο κατοχής μαριχουάνας για προμηθευτή φαρμακευτικής μαριχουάνας. Ο Μακόι παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν υπεύθυνος για παράνομη φυτεία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM