Ομοφοβικό παραλήρημα από μοντέλο στο Κιργιστάν: «Συγκεντρώστε τους LGBT+ σ' ένα νησί και ανατινάξτε τους»

Ομοφοβικό παραλήρημα από μοντέλο στο Κιργιστάν: «Συγκεντρώστε τους LGBT+ σ' ένα νησί και ανατινάξτε τους» Facebook Twitter
5

Η Amina Yusurova, η οποία είναι μοντέλο και αρκετά διάσημη στο Κιργιστάν, προχώρησε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα μέσω Facebook, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Υποστήριξε πως τα LGBT+ άτομα θα πρέπει να συγκεντρωθούν σ΄ένα νησί και να ανατιναχθούν.

«Συγκεντρώστε τους ανθρώπους με μη-παραδοσιακό προσανατολισμό και ανατινάξτε τους όλους σε ένα νησί», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.


Η Yusurova στοχοποίησε και τις γυναίκες εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ, λέγοντας πως οι «γυναίκες με χαμηλή κοινωνική ευθύνη» πρέπει επίσης να βρίσκονται σε αυτό το νησί.


Η 29χρονη δικαιολογεί την ακραία της άποψη, λέγοντας πως τα άτομα αυτά βλάπτουν τη φήμη του Κιργιζιστάν και συγκεκριμένα της πρωτεύουσας του Μπισκέκ.


Οι φαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αντιδράσουν. Ακόμα και εκείνοι που τάσσονται κατά των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας, καταδίκασαν το μήνυμά της. Ένας έγραψε ότι είναι «κατά των σεξουαλικών μειονοτήτων» αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα «να τους ανατινάζει ή να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια εναντίον τους».

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ