Ομάδα ακροδεξιών γιούχαραν τη Μέρκελ σε κέντρο μεταναστών στη Σαξονία

Ομάδα ακροδεξιών γιούχαραν τη Μέρκελ σε κέντρο μεταναστών στη Σαξονία Facebook Twitter
0

Δεκτή με φωνές και γιουχαϊσματα έγινε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην επίσκεψή της στο κέντρο μεταναστών στο Χαϊντενάου της Σαξονίας, όπου και την περίμενε μία ομάδα ακροδεξιών.

H η Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισε να επισκεφτεί την πόλη και το κέντρο προσφύγων που βρίσκεται εκεί, στην προσπάθειά της να στείλει ένα μήνυμα κατά των επιθέσεων εις βάρος μεταναστών, κυρίως λίγα 24ωρα μετά τα βίαια επεισόδια του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που, όμως, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση είναι πως έξω από το κέντρο θα βρίσκονταν σχεδόν 200 ακροδεξιοί, που μόλις την είδαν να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της, άρχισαν να την γιουχάρουν και να φωνάζουν ακόμη και "προδότρα"!

Η Καγκελάριος βέβαια δεν έδειξε να ασχολείται και δεν γύρισε καν να κοιτάξει προς το μέρος των συγκεντρωμένων που την γιούχαραν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Αλλαγές στην Πράσινη Κάρτα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη διαμονή Ιρανών

Οι Ιρανοί τους οποίους αφορούν οι μεταβολές ενδέχεται να χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις ΗΠΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, υποστηρίζει η Αμερικανίδα βουλευτής Γιασαμίν Ανσάρι
THE LIFO TEAM