Οι transgender Ziya και Zahad έγιναν γονείς- Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού τους

Οι transgender Ziya και Zahad έγιναν γονείς- Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού τους Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H Ziya Paval και ο σύντροφός της Zahad, το transgender ζευγάρι από την Ινδία που διέκοψε την ορμονοθεραπεία του για να γίνουν γονείς, απέκτησαν το μωρό τους.

Με «δάκρυα χαράς» το transgender ζευγάρι που έγινε viral όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη του Zahad, έγιναν γονείς χθες το πρωί και η Paval μοιράστηκε τα νέα μέσω Instagram.

Ανάρτησε δε, και την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους που γεννήθηκε έναν μήνα πρόωρα.

Το ζευγάρι είπε τι BBC ότι τόσο ο Zahad όσο και το μωρό, του οποίου δεν αποκάλυψαν ούτε το φύλο ούτε το όνομα, είναι καλά στην υγεία τους.

Η Paval and ο Zahad, είχαν πει προ ημερών ότι ήταν όνειρο ζωής να αποκτήσουν ένα μωρό.

Η Paval γεννήθηκε ως άνδρας αλλά ταυτοποιείται ως γυναίκα και ο σύντροφός της ο Zahad, γεννήθηκε ως γυναίκα αλλά ταυτοποιείται ως άνδρας. 

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διαφορετικά στάδια ορμονοθεραπείας για τη φυλομετάβασή τους αλλά αποφάσισαν να διακόψουν τη διαδικασία, προκειμένου να γίνουν γονείς.

Οι ωοθήκες και η μήτρα του Zahad δεν είχαν αφαιρεθεί ακόμη, κι έτσι το ζευγάρι διέκοψε την ορμονοθεραπεία μετά από συμβουλή των γιατρών του.

Η εγκυμοσύνη αυτή θεωρήθηκε σπάνια περίπτωση στην Ινδία επειδή «κανείς άλλος από την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ δεν αποκαλεί τον εαυτό του βιολογικό γονιό απ' όσο γνωρίζουμε» είπε η Paval.

Χθες, το ζευγάρι ευχαρίστησε όλους για τις προσευχές, τις ευχές και τη στήριξη που δέχτηκαν.

Από την στιγμή της ανακοίνωσης της γέννησης του μωρού, οι σελίδες του ζευγαριού στα social media κατακλύστηκαν από ευχές.

Με πληροφορίες του BBC


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM