Οι Red Hot Chili Peppers απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Οι Red Hot Chili Peppers απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
Φωτ.: GETTY IMAGES
0

Με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ τιμήθηκαν οι Red Hot Chili Peppers για τις τέσσερις δεκαετίες τους στη μουσική βιομηχανία.

Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες, που δημιουργήθηκε το 1983, επέστρεψε με το 12ο άλμπουμ του «Unlimited Love».

Την παραμονή της κυκλοφορίας του άλμπουμ, οι Red Hot Chili Peppers με την τρέχουσα σύνθεση, Άντονι Κίντις, Τζον Φρουσιάντε, Τσαντ Σμιθ και Φλι ήταν παρόντες στην τελετή για να παραλάβουν το 2.717ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Ο κιθαρίστας Τζον Φρουσιάντε – που επέστρεψε στους Red Hot Chili Peppers το 2019 μετά από σχεδόν μια δεκαετία – μίλησε πρώτος, θυμήθηκε ότι μετακόμισε για πρώτη φορά στο Χόλιγουντ όταν ήταν έφηβος το 1987 και ευχαρίστησε «όλους στον κόσμο για τους οποίους η μουσική σημαίνει κάτι».

Στη συνέχεια, ο Φλι αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση του με τη Λεωφόρο της Δόξας λέγοντας στους παρευρισκόμενους ότι «έτρεχε» εκεί ως νεαρός και έπαιζε τρομπέτα στο κοντινό πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

«Ξέρω αυτό τον δρόμο μέσα έξω και ο δρόμος με γνωρίζει» είπε. «Και όποτε ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, αυτός ο δρόμος ήταν πάντα μέρος του εαυτού μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που τώρα μπορούμε να γίνουμε μέρος του».

Ο Τσαντ Σμιθ έκανε λόγο για «καταπληκτική προσέλευση» στην τελετή και αναφέρθηκε στα παλαιότερα μέλη του συγκροτήματος. «Πρέπει να κάνω μνεία στον αδερφό μου, Τέιλορ Χόκινς», συνέχισε αναφερόμενος στον ντράμερ των Foo Fighters, ο οποίος πέθανε πρόσφατα. «Τον αγαπώ και θα μας λείψει τόσο πολύ».

Ο Σμιθ πρόσθεσε: «Κυκλοφορεί τριγύρω […] Θα γελούσε και θα έκανε ένα ωραίο έξυπνο σχόλιο για όλο αυτό το πράγμα και τον αγαπώ».

«Για μένα, αυτή δεν είναι μια ιστορία ατόμων. Λατρεύω τον Τσαντ, τον Φλι, τον Τζον, πολύ. Είναι εκπληκτικά ταλαντούχοι […] Κάτι συμβαίνει όταν είμαστε μαζί που είναι πολύ σπουδαιότερο απ΄ ότι όταν είμαστε μεμονωμένα μέρη» τόνισε ο τραγουδιστής του γκρουπ, Άντονι Κίντις.

«Ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική σε μπαρ πάνω και κάτω σε αυτόν τον δρόμο και να κάνουμε μια χούφτα ανθρώπων να χορεύουν» πρόσθεσε.

«Μείναμε μαζί ως ομάδα και ως συγκρότημα και τώρα μπορούμε να κάνουμε τους πάντες να χορεύουν και να νιώθουν χαρά» ανέφερε ο Κίντις.

Ο Τζορτζ Κλίντον παραγωγός του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος «Freaky Styley», το οποίο κυκλοφόρησε το 1985 και ο ηθοποιός Γούντι Χάρελσον μίλησαν επίσης για τους Red Hot Chili Peppers.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα, ο Τραμπ είπε: «Μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου και τους πιο κοντινούς σου, αλλά πρέπει να φύγεις από τη χώρα τώρα», προσφέροντας ασφαλή διέλευση στον Μαδούρο
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Διεθνή / Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων εξαπλώνεται γρήγορα ανάμεσα στα γουρούνια και τους αγριόχοιρους, αποτελώντας σημαντικό οικονομικό κίνδυνο για την Ισπανία, μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες εξαγωγές χοιρινού στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Διεθνή / Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση «παραπληροφόρησης και ψευδών ισχυρισμών» εναντίον του Ισραήλ στα social media, όπου είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
LIFO NEWSROOM
Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Διεθνή / Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Η Σουηδία έχει θεωρηθεί για δεκαετίες παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ισότητα των φύλων και υπερηφανεύεται για την ελευθερία έκφρασης, ωστόσο, τα στοιχεία για τις γυναίκες πολιτικούς δείχνουν μια διαφορετική εικόνα
LIFO NEWSROOM