Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας περιμένουν τρίδυμα με τον πρώην φίλο της κόρης τους

Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας περιμένουν τρίδυμα με τον πρώην φίλο της κόρης τους Facebook Twitter
Η οικογένεια μπορεί σύντομα να γράψει ιστορία με τρεις γονείς να αναφέρονται στα πιστοποιητικά γέννησης.
0

Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας, οι πολυεκατομμυριούχοι Barrie και Tony Drewitt-Barlow, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τρίδυμα, και προσπαθούν να αλλάξουν τους νόμους για να εκδώσουν τα πιστοποιητικά γέννησης των μωρών με τρία ονόματα. 

Οι Barrie και Tony, που είναι χωρισμένοι από το 2019, έγιναν διάσημοι το 1999 ως το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στη Βρετανία που καταγράφεται επισήμως ως γονείς μετά την γέννηση των διδύμων τους, Saffron και Aspen, μέσω παρένθετης μητέρας, που είναι σήμερα 22 ετών. Αργότερα απέκτησαν τρία ακόμη παιδιά, τους Orlando, Jasper και Dallas.

Ο 51χρονος Barrie είναι τώρα αρραβωνιασμένος με τον 26χρονο Scott Hutchinson, τον πρώην σύντροφο της κόρης του Saffron, και μαζί έχουν ένα μωρό, την Valentina. 

Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας περιμένουν τρίδυμα με τον πρώην φίλο της κόρης τους Facebook Twitter
Scott, Jasper, Orlando, Tony, Brent, Saffron, baby Valentina, Orlando, Aspen, Barrie και Dallas Drewitt-Barlow τα περσινά Χριστούγεννα.

Αλλά οι τρεις άντρες, που ζουν όλοι μαζί σε μια έπαυλη 10 υπνοδωματίων στη Φλόριντα, πρόκειται να γίνουν ξανά μπαμπάδες, έχοντας δώσει όλοι σπέρμα για να κάνουν τρίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας στις ΗΠΑ.

Όταν τα μωρά γεννηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο τους επόμενους μήνες, ελπίζουν να καταφέρουν να γράψουν και τα τρία ονόματα στα πιστοποιητικά γέννησης. 

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για αυτή την εγκυμοσύνη όπως την πρώτη φορά. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξαναπάρω αυτόν τον δρόμο αλλά είμαι τόσο ερωτευμένος με τον Scott και απολαμβάνουμε τόσο πολύ την απόκτηση της Valentina, που όταν μου είπε ότι θέλει να το ξανακάνει, άρπαξα την ευκαιρία. Και να 'μαστε ξανά σε μια εγκυμοσύνη. Το λατρεύω», είπε ο Barrie στη βρετανική Mirror. 

Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας περιμένουν τρίδυμα με τον πρώην φίλο της κόρης τους Facebook Twitter
Οι Barrie και Tony έγιναν οι πρώτοι γκέι μπαμπάδες της Βρετανίας όταν απέκτησαν τα δίδυμα Saffron και Aspen.

Αναφορικά με το γεγονός πως έγιναν οι πρώτοι ομόφυλοι γονείς σε βρετανικό πιστοποιητικό γέννησης, απάντησε: «Ακόμη νιώθω καταπληκτικά που το καταφέρουμε. Είμαι τόσο ευγνώμων που κερδίσαμε αυτή τη μάχη». 

«Αλλά αν κάνω τρία παιδιά θα έχουμε γονέα ένα, δύο και τρία και πάλι θα τα βάλω με τους νόμους. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είμαι σίγουρος πως τα ονόματα τριών ανθρώπων θα γίνουν κάποτε κανονικότητα», πρόσθεσε. 

Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας περιμένουν τρίδυμα με τον πρώην φίλο της κόρης τους Facebook Twitter
Ο Barrie με την κόρη του, Valentina που σύντομα θα αποκτήσει κι άλλα αδερφάκια.

Η οικογένεια «χτίζει μια έπαυλη» στο Ηνωμένο Βασίλειο και σχεδιάζει να επιστρέψει εκεί όταν ολοκληρωθεί. 

«Κάθε παιδί θα έχει δικό του δωμάτιο, το οποίο αφήνουμε να διακοσμούν με την τελευταία λέξη στα πάντα», λέει ο Barrie. «Έχουμε ένα budget 1,5 εκατ. λιρών για να διακοσμήσουν τα δωμάτια όπως θέλουν. Επίσης, καθένα από τα παιδιά μας έχει απεριόριστο ποσό για να διαλέξει δώρα Χριστουγέννων- μπορούν να έχουν ό,τι θελήσουν. Οι Aspen και Orlando θέλουν μια Lamborghini Urus και η Saffron μια Mercedes. Η Valentina θα πάρει ένα διαμαντένιο βραχιόλι Tiffany μαζί με πολλές κούκλες, καροτσάκι κι ένα ποδήλατο», λέει. 

Οι «πρώτοι γκέι μπαμπάδες» της Βρετανίας περιμένουν τρίδυμα με τον πρώην φίλο της κόρης τους Facebook Twitter
Ο Barrie με τον αρραβωνιαστικό του, Scott , πρώην σύντροφο της μεγάλης κόρης του.

Κάποιοι μπαμπάδες στη Βρετανία ακόμη προσπαθούν να καταχωρηθούν ως γονείς στα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών τους. Αν και οι Drewitt-Barlows παλεύουν να καταχωρήσουν τρεις γονείς στα πιστοποιητικά, κάποιοι μπαμπάδες δεν μπορούν καν να αναγνωριστούν ως γονείς στα παιδιά τους. 

Σύμφωνα με σχετικό νόμο του 1950, μόνο όποιος γεννά ένα μωρό μπορεί να καταχωρηθεί ως μητέρα στο πιστοποιητικό γέννησης, κάτι που σημαίνει πως ένας trans πατέρας που γεννά ένα παιδί, για παράδειγμα, θα καταχωρούνταν ως μητέρα του παιδιού. 

Ένα petition που καλεί την κυβέρνηση να αναγνωρίσει ισότιμα τους LGBT+ γονείς έχει ξεκινήσει από τον trans πατέρα και δημοσιογράφο Freddy McConnell, που ενεπλάκη σε μια ανεπιτυχή, τετραετή δικαστική μάχη για να καταχωρηθεί ως πατέρας στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού του. Ο McConnell κυοφορεί αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί του, και σκοπεύει να γεννήσει στη Σουηδία, όπου αναγνωρίζονται οι trans πατέρες στα πιστοποιητικά γέννησης. 

Με πληροφορίες από Pink News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνοδος ΕΕ - Ουκρανίας: Yποσχέσεις για επιπλέον υποστήριξη αλλά όχι ταχεία ένταξη στην Ένωση

Διεθνή / Σύνοδος ΕΕ - Ουκρανίας: Yποσχέσεις για επιπλέον υποστήριξη αλλά όχι ταχεία ένταξη στην Ένωση

Ο Ζελένσκι ζητά από την ΕΕ περισσότερα τιμωρητικά μέτρα σε βάρος της Ρωσίας, όμως οι νέες κυρώσεις που ετοιμάζονται θα υπολείπονται των αιτημάτων της κυβέρνησής του
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ