Οι πρώτες πληροφορίες για τον γάμο Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: «Πολύ μικρή τελετή», η σταρ πήρε το όνομα του

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αγκαλιά Facebook Twitter
Φωτ: Pascal Le Segretain/Getty Images
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν και η είδηση του γάμου τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, λαμβάνοντας τη σχετική άδεια στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα, το σαββατοκύριακο.

Όπως μεταδίδει το People, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπέν Άφλεκ πραγματοποίησαν μια μικρή τελετή. «Ήταν πολύ, πολύ μικρή.

Η μαμά και τα παιδιά της ήταν εκεί. Ήθελαν απλώς να παντρευτούν και έτσι έγινε», ανέφερε πηγή με γνώση επί του θέματος.

Προς το παρόν, οι εκπρόσωποι τους δεν έχουν σχολιάσει την είδηση.

Σύμφωνα με την DailyMail, μάλιστα, που επικαλείται σχετικό έγγραφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να λάβει το επίθετο του Άφλεκ. Το πιστοποιητικό γάμου, ωστόσο, δεν έχει ακόμη κατατεθεί.

Οι πρώτες λεπτομέρειες για τον γάμο Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: «Πολύ μικρή τελετή», η σταρ πήρε το όνομα του Facebook Twitter

Πηγή μιλώντας στο ET Online ανέφερε σχετικά με τον γάμο των σταρ: «Η Τζεν και ο Μπεν παντρεύτηκαν στο Βέγκας. Διασκεδάζουν τόσο πολύ μαζί και σκέφτηκαν ότι θα ήταν και αυτή μια διαστική ιδέα. Ο Μπεν είναι απόλυτα ερωτευμένος με την Τζεν και νιώθει ότι τον αγαπά. Και οι δύο αισθάνονται τόσο άνετα ο ένας με τον άλλον και τους αρέσει να μοιράζονται τη ζωή τους, γνωρίζονται τόσο καλά».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM