«Οι γυναίκες πάνε στην πλατεία Ταχρίρ για να βιαστούν και όχι για να διαμαρτυρηθούν»

25

O Αμπού Ισλάμ, ένας αιγύπτιος ιεροκήρυκας, μιλώντας σε βίντεο υποστήριξε ότι οι γυναίκες που πάνε στην πλατεία Ταχρίρ για να διαμαρτυρηθούν είναι διάβολοι και ανεξέλεγκτες και για αυτό το λόγο η σεξουαλική παρενόχληση ή ακόμα και ο βιασμός τους μπορεί να δικαιολογηθεί.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδίκτυο από την περασμένη Τετάρτη, αναφέρει συν τοις άλλοις ότι οι διαδηλώτριες που διαμαρτύρονται κατά του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, δεν νιώθουν ντροπή και φόβο, ενώ το παραλήρημα του ιεροκήρυκα κατέληξε με το συμπέρασμα ότι πάνε στην πλατεία για να βιαστούν και όχι για να διαμαρτυρηθούν.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Διεθνή / Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αγόρι πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ηλικία του ή τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στα χέρια του το όπλο
LIFO NEWSROOM