O υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως διάδοχος της Μέι

O υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως διάδοχος της Μέι Facebook Twitter
EPA
0

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος. Πρόκειται για την πέμπτη υποψηφιότητα διαδοχής της Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία. 

Ο Χάνκοκ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά το αντίστοιχο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν ο πρώην ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον, ο νυν ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ, ο υφυπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Ρόρι Στιούαρτ και η πρώην υπουργός Εργασίας και Συντάξεων Έσθερ ΜακΒέι, τους οποίους θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Η Μέι ανακοίνωσε χθες την απόφασή της να παραιτηθεί από την ηγεσία των Τόρις στις 7 Ιουνίου, έπειτα από την παραδοχή της αποτυχίας της να περάσει από το Κοινοβούλιο τη δική της συμφωνία για το Brexit. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ