Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε το δώρο επετείου που πήρε στην Αμάλ- Και είναι πάμφθηνο

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε το δώρο που πήρε στην Αμάλ για τα 9 χρόνια γάμου τους Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε το δώρο που έκανε στη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμπουντίν για τα 9 χρόνια γάμου τους. 

Οι δυο τους γιόρτασαν εννέα χρόνια γάμου την Τετάρτη και ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να μοιραστεί με τους δημοσιογράφους το δώρο που της πήρε, το οποίο - όπως λέει - δεν της άρεσε καθόλου. 

«Δεν ήταν κάτι συναρπαστικό», είπε η 45χρονη Αμάλ, όταν ο σύζυγός της αποκάλυψε ότι της πήρε δώρο ένα κομμάτι πηλό. Παραδοσιακά στις ΗΠΑ, στον 9ο χρόνο της επετείου ενός γάμου - λέγεται «Pottery Anniversary» - χαρίζεται κάτι από πηλό.

Καθώς ο Τζορτζ εξηγούσε τι της πήρε, η Αμάλ αστειεύτηκε ότι οι δυο τους «πρέπει να περιμένουν άλλα 16 χρόνια» (σ.σ. 25 χρόνια γάμου) μέχρι το παραδοσιακό δώρο για την επέτειο να είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό».

Επίσης, να σημειωθεί ότι την 25η επέτειο ενός γάμου στις ΗΠΑ- Silver Anniversary - δωρίζεται κάτι ασημένιο, οπότε συνήθως τα άτομα επιλέγουν κοσμήματα για το έτερόν τους ήμισυ. 

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η γνωριμία του με την Αμάλ Αλαμουντίν

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 με κουμπάρο τον Γουόλτερ Βελτρόνι, πρώην δήμαρχο της Ρώμης σε στενό φιλικό κύκλο. Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα εκείνης της χρονιάς. 

Ο Τζορτζ και η Αμάλ γνωρίστηκαν το 2013 από κοινούς φίλους. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την ημέρα που συνάντησε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του. «Ένας κοινός μας φίλος είπε, έρχομαι μπορώ να φέρω μία φίλη μου; Και είπα, Φυσικά. Ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Γνώρισα αυτή τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου και την οποία θα παντρευτείς», είχε πει ο ηθοποιός.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Τζορτζ γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου. Όταν θυμήθηκε την ξεχωριστή βραδιά, ο σταρ είπε στο Hollywood Reporter ότι η Aμάλ ήταν εντελώς έκπληκτη και της πήρε λίγα λεπτά για να απαντήσει. «Απλώς συνέχιζε να κοιτάζει λέγοντας «Ω, Θεέ μου! Πέρασαν 20 λεπτά που ήμουν στα γόνατα και περίμενα να μου πει ναι, γιατί ήταν τόσο σοκαρισμένη».

Η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ, δικηγόρος διεθνούς δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εκπροσωπεί συχνά άτομα που έχουν υποστεί σεξουαλική βία μπήκε στη λίστα με τις 12 γυναίκες της χρονιάς από το περιοδικό Time για το 2022. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM