Ο Τζάστιν Μπίμπερ λανσάρει σειρά κάνναβης με τίτλο από το τελευταίο του τραγούδι

Ο Τζάστιν Μπίμπερ λανσάρει σειρά κάνναβης με τίτλο από το τελευταίο του τραγούδι Facebook Twitter
AP
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ  επεκτείνεται στην βιομηχανία της κάνναβης και συνεργάζεται με την εταιρεία Palms με έδρα το Λος Άντζελες, λανσάροντας τα Peaches.

Πρόκειται για έτοιμα τσιγάρα μαριχουάνας, που φέρουν το όνομα του ομώνυμου single του, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, από το έκτο στούντιο άλμπουμ του, Justice.

Η Palms ειδικεύεται στα τσιγάρα μαριχουάνας ενώ μέρος των εσόδων από τη συνεργασία της με τον Καναδό τραγουδιστή, θα διατεθεί για την υποστήριξη των Veterans Walk and Talk, μιας ομάδας βετεράνων που υποστηρίζει τη χρήση κάνναβης για φαρμακευτικούς και ψυχαγωγικούς λόγους.

Επίσης, μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν και για το Πρόγραμμα Τελευταίων Φυλακισμένων, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με στόχο την απελευθέρωση των έγκλειστων σε φυλακές λόγω κατοχής μαριχουάνας και της ένωσης Eaze Momentum Accelerator, που ενισχύει τις υποεκπροσωπούμενες ομάδες στη βιομηχανία κάνναβης.

«Είμαι οπαδός της Palms και του τι κάνουν με την κάνναβη. Την διαθέτουν σε προσιτή τιμή, βοηθώντας την (κάνναβη) να αποβάλλει το στίγμα της (στο μυαλό των ανθρώπων), ειδικά για αρκετούς ανθρώπους που βρίσκουν βοηθητική τη χρήση της για την ψυχική τους υγεία», έγραψε ο Μπίμπερ απαντώντας στο Bloomberg.

Με πληροφόιρες του People/Bloomberg

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM