Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι δεν ήξερε ότι ο γιός του συναντήθηκε με ρωσίδα δικηγόρο το 2016

Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι δεν ήξερε ότι ο γιός του συναντήθηκε με ρωσίδα δικηγόρο το 2016 Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ "δεν ήταν ενήμερος και δεν συμμετείχε" το 2016 σε συνάντηση μεταξύ του γιού του Ντόναλντ Τραμπ του νεότερου και μιάς δικηγόρου με πρόσβαση στο Κρεμλίνο, που αποκάλυψε η εφημερίδα New York Times χθες.

 

Σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης, η συνάντηση έγινε μετά από υποσχέσεις να δοθούν πληροφορίες στην ομάδα του Τραμπ που θα προκαλέσουν ζημιά στην αντίπαλο υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, είπε χθες ο Μαρκ Κοράλο, εκπρόσωπος της ομάδας δικηγόρων του Τραμπ.

 

Επικαλούμενοι τρεις συμβούλους του Λευκού Οίκου, οι Τάιμς της Νέας Υόρκης είπαν ότι ο τότε πρόεδρος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, και ο γαμπρός του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ήταν επίσης παρόντες στη συνάντηση με τη ρωσίδα δικηγόρο Ναταλία Βεσελνίτσκαγια.

 

Οι Τάιμς βασίστηκαν σε δήλωση του Ντόναλντ του νεότερου στην οποία ομολόγησε ότι συναντήθηκε με τη Βεσελνίτσκαγια.

 

"Μετά τις εισαγωγικές φιλοφρονήσεις, η γυναίκα αυτή είπε ότι είχε πληροφορίες ότι άτομα που συνδέονται με τη Ρωσία χρηματοδοτούσαν την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών και υποστήριζαν την κυρία Κλίντον", είπε ο γιός του προέδρου, σύμφωνα με τους Τάιμς.

 

"Οι δηλώσεις της ήταν αόριστες, διφορούμενες, και δεν έβγαζαν νόημα. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες ή αποδείξεις, ούτε προσφέρθηκε (να τις δώσει). Έγινε γρήγορα προφανές ότι δεν είχε πληροφορίες σημασίας", είπε.

 

Το Κρεμλίνο έχει απορρίψει τα συμπεράσματα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Μόσχα προσπάθησε να επηρεάσει τις εκλογές ώστε να ωφεληθεί ο Τραμπ, ενώ ο Τραμπ έχει επανειλημμένα αρνηθεί κάθε συμπαιγνία με τη Ρωσία.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Air India: Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, αλλά υποφέρω, δηλώνει ο μοναδικός επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος

Διεθνή / Air India: Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, αλλά υποφέρω, δηλώνει ο μοναδικός επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος

«Τώρα είμαι μόνος. Κάθομαι μόνος στο δωμάτιό μου, δεν μιλάω με τη γυναίκα ή το παιδί μου. Θέλω απλώς να είμαι μόνος στο σπίτι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Viswashkumar Ramesh
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Συνελήφθη η αξιωματούχος του στρατού μετά τη διαρροή βίντεο που δείχνει την κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατουμένου

Διεθνή / Ισραήλ: Συνελήφθη η αξιωματούχος του στρατού μετά τη διαρροή βίντεο με την κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατουμένου

Η Yifat Tomer-Yerushalmi συνελήφθη για κατάχρηση εξουσίας, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών από δημόσιο λειτουργό, σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα του ήταν «δύσκολο» να στηρίξει οικονομικά τη Νέα Υόρκη εάν ο Μαντάνι εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Τραμπ για Μαμντάνι: «Εάν έχεις έναν κομμουνιστή να διοικεί τη Νέα Υόρκη, το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τα λεφτά σου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν είναι οπαδός του βασικού αντιπάλου του Μαμντάνι, «αλλά αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε έναν κακό Δημοκρατικό και έναν κομμουνιστή, θα διαλέγω πάντα τον κακό Δημοκρατικό»
LIFO NEWSROOM
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM