Ο Τραμπ θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ

Ο Τραμπ θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δεν έχει ποτέ αποκρύψει τη βούλησή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020 διεκδικώντας μια δεύτερη θητεία στον προεδρικό θώκο της χώρας του, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του για την «επανεκλογή» του.

Πρόκειται για τον Μπραντ Παρσκέιλ (Brad Parscale), που διετέλεσε επικεφαλής ψηφιακής στρατηγικής στην εκστρατεία του μεγιστάνα το 2016 για τον Λευκό Οίκο, και τώρα θα αναλάβει τη διεύθυνση της νέας προεκλογικής εκστρατείας. 

Η επόμενη αναμέτρηση για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ θα διεξαχθεί σε σχεδόν 1.000 ημέρες, την 3η Νοεμβρίου του 2020.

Ο Τραμπ, ηλικίας 71 ετών σήμερα, συχνά αναφέρεται στη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο, την οποία προσμένει. «Έχουμε επτά χρόνια μπροστά μας» διαβεβαίωσε την Παρασκευή το ακροατήριο στο ετήσιο ραντεβού των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων.

«Ο Μπραντ (Παρσκέιλ) διαδραμάτισε έναν κρίσιμης σημασίας ρόλο προκειμένου να υπάρξει μια μεθοδική προσέγγιση στον τομέα της τεχνολογίας και τη διαχείριση των δεδομένων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016» υπογράμμισε ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Ο ηγετικός ρόλος του και οι γνώσεις του θα συμβάλουν στο να οικοδομήσουμε μια εκστρατεία στο υψηλότερο επίπεδο» που υπάρχει, υπογράμμισε.

Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου ανακοινώθηκε, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως επιδιώκει να ξεκινήσει από πολύ νωρίς την εκστρατεία με στόχο την επανεκλογή του. Μάλιστα, οκτώ μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Κογκρέσο, που θα καθορίσουν εάν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα διατηρήσει τον έλεγχό του.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM