Ο Τραμπ θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ

Ο Τραμπ θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δεν έχει ποτέ αποκρύψει τη βούλησή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020 διεκδικώντας μια δεύτερη θητεία στον προεδρικό θώκο της χώρας του, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του για την «επανεκλογή» του.

Πρόκειται για τον Μπραντ Παρσκέιλ (Brad Parscale), που διετέλεσε επικεφαλής ψηφιακής στρατηγικής στην εκστρατεία του μεγιστάνα το 2016 για τον Λευκό Οίκο, και τώρα θα αναλάβει τη διεύθυνση της νέας προεκλογικής εκστρατείας. 

Η επόμενη αναμέτρηση για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ θα διεξαχθεί σε σχεδόν 1.000 ημέρες, την 3η Νοεμβρίου του 2020.

Ο Τραμπ, ηλικίας 71 ετών σήμερα, συχνά αναφέρεται στη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο, την οποία προσμένει. «Έχουμε επτά χρόνια μπροστά μας» διαβεβαίωσε την Παρασκευή το ακροατήριο στο ετήσιο ραντεβού των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων.

«Ο Μπραντ (Παρσκέιλ) διαδραμάτισε έναν κρίσιμης σημασίας ρόλο προκειμένου να υπάρξει μια μεθοδική προσέγγιση στον τομέα της τεχνολογίας και τη διαχείριση των δεδομένων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016» υπογράμμισε ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Ο ηγετικός ρόλος του και οι γνώσεις του θα συμβάλουν στο να οικοδομήσουμε μια εκστρατεία στο υψηλότερο επίπεδο» που υπάρχει, υπογράμμισε.

Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου ανακοινώθηκε, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως επιδιώκει να ξεκινήσει από πολύ νωρίς την εκστρατεία με στόχο την επανεκλογή του. Μάλιστα, οκτώ μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Κογκρέσο, που θα καθορίσουν εάν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα διατηρήσει τον έλεγχό του.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM