Ο Τραμπ τα έβαλε με τον Σαντίκ Καν: «To Λονδίνο χρειάζεται νέο δήμαρχο»

Ο Τραμπ τα έβαλε με τον Σαντίκ Καν: «To Λονδίνο χρειάζεται νέο δήμαρχο» Facebook Twitter
1

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε για μία ακόμη φορά με σφοδρότητα εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν. 

«Το Λονδίνο έχει ανάγκη από έναν νέο δήμαρχο όσο το δυνατόν συντομότερα» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας retweet σε ένα μήνυμα της Κέιτι Χόπκινς για την εγκληματικότητα στην πόλη.

«Ο Καν είναι καταστροφή, η κατάσταση θα επιδεινωθεί!» συμπλήρωσε.

Σε άλλο tweet ο Τραμπ συμπλήρωσε πως ο Καν «είναι μια ντροπή για τη χώρα του και καταστρέφει το Λονδίνο»

H Κέιτι Χόπκινς είναΙ αρθρογράφος που συνηθίζει να προκαλεί, πχ κάτι τέτοιο είχε συμβεί το 2015 όταν αποκαλούσε τους μετανάστες «κατσαρίδες» στη στήλη της στην εφημερίδα The Sun.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ηγέτης των Εργατικών, χαρακτήρισε «απαίσιο» το γεγονός πως ο Τραμπ εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία των δολοφονημένων (το έγκλημα στο οποίο αναφερόταν το tweet της Χόπκινς), για να επιτεθεί στον Καν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιτεθεί πάμπολλες φορές στον Σαντικ Καν. Την τελευταία επίθεση την εξαπέλυσε στις αρχές Ιουνίου, όταν, λίγα λεπτά προτού προσγειωθεί στη Βρετανία για την τριήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε, είχε αποκαλέσει τον Σαντίκ Καν «total loser». Είχε προηγηθεί δήλωση του δημάρχου του Λονδίνου πως το Ηνωμένο Βασίλειο «δεν πρέπει να στρώσει το κόκκινο χαλί για την επίσκεψη του Τραμπ». 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ανάγκη από έναν νέο πρόεδρο όσο το δυνατόν συντομότερα και οχι το Λονδίνο.Ο Τράμπ είναι ο χειρότερος Πρόεδρος της χώρας που είχε ποτε.