Ο Τραμπ απαντά στην Μισέλ Ομπάμα: Είμαι στον Λευκό Οίκο λόγω του συζύγου σου- Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση

Ο Τραμπ απαντά στην Μισέλ Ομπάμα: Είμαι στον Λευκό Οίκο λόγω του συζύγου σου- Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση Facebook Twitter
EPA
0

Μετά την επίθεση της Μισέλ Ομπάμα, που τον χαρακτήρισε «λάθος πρόεδρο», ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε εξαπολύοντας πυρά κατά του πρώην προέδρου αλλά και του Τζο Μπάιντεν.

«Είναι ο λάθος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα», είπε μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα για τον Τραμπ, στο συνέδριο των Δημοκρατικών. Ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε με ένα μπαράζ αναρτήσεων στο Τwitter, με τις οποίες χαρακτήρισε την προηγούμενη κυβέρνηση ως την πιο διεφθαρμένη στην ιστορία, ενώ διεμήνυσε στην πρώην Πρώτη Κυρία ότι ο ίδιος εξελέγη «χάρη» στον σύζυγό της.

«Η διοίκηση Ομπάμα- Μπάιντεν ήταν η πιο διεφθαρμένη στην ιστορία, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι πιάστηκαν να κατασκοπεύουν την προεκλογική καμπάνια μου, το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας μας. Λέγεται προδοσία και πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μισέλ!», έγραψε αρχικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια επέκρινε την αντίδραση της προηγούμενης κυβέρνησης στη γρίπη Η1Ν1, χαρακτηρίζοντάς την «αδύναμη και αξιολύπητη». «Κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις, είναι πραγματικά άσχημες. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι έχουν "ελευθέρας" από τα fake ΜΜΕ», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Παρακαλώ κάποιος να εξηγήσει στην Μισέλ Ομπάμα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα ήταν εδώ, στον υπέροχο Λευκό Οίκο, χωρίς τη δουλειά του συζύγου της, Μπαράκ Ομπάμα», έγραψε σε άλλο tweet ο Τραμπ και υποστήριξε ότι ο ίδιος και η διοίκησή του «χτίσαμε τη μεγαλύτερη οικονομία στην ιστορία οποιασδήποτε χώρας, σώσαμε εκατομμύρια ζωές και τώρα χτίζω μία ακόμη μεγαλύτερη οικονομία. Οι θέσεις εργασίας αφθονούν, ο Nasdaq είναι ήδη σε ιστορικό υψηλό και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Καθίστε και παρακολουθείστε».

Πέρα από τις επιθέσεις στους Ομπάμα και τον Μπάιντεν, ο Τραμπ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η μαζική στροφή προς την ψήφο διά αλληλογραφίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα προκαλούσε τόσα προβλήματα που ίσως χρειαστεί η επανάληψη της ψηφοφορίας.

«Θα καταλήξουμε με νοθευμένες εκλογές, ή δεν θα βγει ποτέ αποτέλεσμα. Θα πρέπει να τις ξανακάνουν και κανείς δεν το θέλει αυτό», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Αμερικανός πρόεδρος. Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο- την αντίθεσή του προς την καθολική ψηφοφορία διά αλληλογραφίας- πρόσφατα μίλησε περί αναβολής εκλογών, ενδεχόμενο που όμως απορρίφθηκε τόσο από Δημοκρατικούς, όσο και από Ρεπουμπλικάνους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM