Ο RuPaul ανοίγει τις πύλες της πληθωρικής έπαυλής του στο Μπέβερλι Χιλς

Rupaul Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο γνωστός για τη δουλειά του στην drag τέχνη RuPaul και «ψυχή» του τηλεοπτικού show RuPaul's Drag Race μας ξεναγεί στην έπαυαλή του στο Μπέβερλι Χιλς, όπου μένει με τον σύζυγό του Georges LeBar. 

Η έπαυλη του RuPaul διαθέτει ευάερα δωμάτια και νεοκλασικές πινελιές, με έντονα χρώματα και μια ξεχωριστή μαξιμαλιστική αίγλη. Το ζευγάρι άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του για το τεύχος Ιουνίου του Architectural Digest. 

Ο RuPaul και ο LeBar αγόρασαν το ευρωπαϊκού στιλ ακίνητο το 2019 και προσέλαβαν τους Martyn Lawrence Bullard,διακοσμητή εσωτερικών χώρων, και Christopher Hatch McLean, αρχιτέκτονα, να κάνουν τα «μαγικά» τους. 

Rupaul Facebook Twitter
Φωτ.: Douglas Friedman

Σύμφωνα με το περιοδικό - πληροφορίες τις οποίες επικαλείται και το CNN Style, διαθέτει ένα πολυτελές φουαγιέ με μαρμάρινη σκάλα και νεοκλασικά μαύρα κάγκελα. Μπαίνοντας μέσα, τα πολυτελή δωμάτια γεμίζουν τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, ενώ τον κήπο κοσμούν μια κομψή τραπεζαρία και μια πισίνα. 

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο κατάλληλο μέρος,ώστε να νιώθει η μητέρα των drag queens του σύμπαντος ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής» δήλωσε στο περιοδικό ο διακοσμητής, Martyn Lawrence Bullard.

RuPaul: Η έπαυλη με τους κορινθιακούς στύλους και την αίθουσα χορού

Έτσι, ο Bullard κατάφερε να κάνει πράξη τις σκέψεις του RuPaul για το σπίτι. Συνδύασε τους ασπρόμαυρους εσωτερικούς χώρους με το πολυτελές μάρματο και τις εκκεντρικές ταπετσαρίες. Οι λεπτομέρειες αφθονούν, καθώς μπορεί να παρατηρήσει κανείς από ριγέ κορινθιακούς στύλους  και παραδοσιακά τζάκια μέχρι περίτεχνα φωτιστικά από επίχρυσα φύλλα και κρυστάλλινους πολυελαίους.

Η αίθουσα χορού στο ισόγειο αποτελεί το λαμπερό καταφύγιο του ζευγαριού. Τους θυμίζει την γνωριμία τους στο θρυλικό Limelight Limelight της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1990. Η αίθουσα φιλοξενεί φωτογραφίες των Μπίλι Χόλιντεϊ, Γκρέις Τζόουνς και Νταϊάνα Ρος. 

Rupaul Facebook Twitter
Φωτ.: Douglas Friedman


«Αισθάνεσαι σαν να μπαίνεις στο Bergdorf's, την πιο κομψή μπουτίκ που θα μπορούσες να ονειρευτείς», δηλώνει  ο RuPaul.
Χαρακτηριστικό είναι και το powder room (δεύτερο μπάνιο) της έπαυλης το οποίο είναι διακοσμημένο με μια πράσινη ταπετσαρία από μετάξι και φύλλα χρυσού σε βικτωριανό στιλ, απαθανατίζοντας τον RuPaul με μια συλλογή από περούκες. 

«Το σπίτι είναι μια λυδία λίθο για να μου υπενθυμίσει να εμπνεύσω τους ανθρώπους να νιώσουν τη μαγεία που είναι φαινομενικά τόσο άπιαστη αυτές τις μέρες», εξήγησε ο RuPaul.

Rupaul Facebook Twitter


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM