Ο πρόεδρος Μπάιντεν κάνει test drive σε ένα ηλεκτρικό Hummer

Ο πρόεδρος Μπάιντεν κάνει test drive σε ένα ηλεκτρικό Hummer Facebook Twitter
AP
0

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έδωσε την απόλυτη έγκριση του σε ένα ηλεκτρικό high-tech Pick-Up Hummer της GMC σε εργοστάσιο της General Motors στο Ντιτρόιτ.

Οι κάμερες απαθανάτισαν τον Μπάιντεν να παίρνει το λευκό Hummer EV για ένα test drive.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέβηκε στο αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες και ξεκίνησε αργά και μεθοδικά την οδήγηση στον ειδικό χώρο. Αυτό στην αρχή γιατί μετά πάτησε γκάζι και τελικά φρέναρε μπροστά στα φωτογράφους.

«Θέλει κανείς να πηδήξει πίσω;» ρώτησε αστειευόμενος ο Μπάιντεν. «Στην οροφή;» συνέχισε.

Ο πρόεδρος εξήρε το αυτοκίνητο, ειδικά το τιμόνι και την επιτάχυνσή του.

Όταν αργότερα ένας από τους επιβάτες ρωτήθηκε για τις οδηγικές ικανότητες του POTUS, απάντησε πως είναι πολύ καλός οδηγός.

Ερωτηθείς για το πόσο γρήγορα οδήγησε το όχημα, ο Μπάιντεν είπε στους δημοσιογράφους «Δεν ξέρω. Δεν κοίταξα».

Είπε ωστόσο εντυπωσιασμένος πως το Hummaer «Είναι τρεις φορές πιο βαρύ από την Corvette μου και τρεις φορές πιο γρήγορο».

Ο πρόεδρος ταξίδεψε στο Ντιτρόιτ για να συζητήσει το πρόσφατα υπογεγραμμένο δικομματικό νομοσχέδιο για τις υποδομές της κυβέρνησής, το οποίο περιλαμβάνει χρηματοδότηση στο Μίσιγκαν για την ανοικοδόμηση γεφυρών, δρόμων και τη βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Συνολικά 550 δισεκατομμύρια δολάρια θα δαπανηθούν για ομοσπονδιακές επενδύσεις σε υποδομές σε βάθος πέντε ετών. Κάποια από τα χρήματα θα διατεθούν επίσης για την αναβάθμιση της ευρυζωνικής υποδομής της χώρας.

Απροσδιόριστο ποσό θα δαπανηθεί για τη βελτίωση των δικτύων ύδρευσης και ηλεκτρικής ενέργειας.

Με πληροφορίες του The Wrap/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM