Ο Πούτιν ευχήθηκε στους Ρώσους «να δουν να γεννιούνται παιδιά» το 2018

Ο Πούτιν ευχήθηκε στους Ρώσους «να δουν να γεννιούνται παιδιά» το 2018 Facebook Twitter
0

Στις παραδοσιακές ευχές του για το νέο έτος, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε σήμερα στους συμπατριώτες του «αλλαγή προς το καλύτερο» το 2018 και ευχαρίστησε τους Ρώσους που «πιστεύουν στον εαυτό τους και στη χώρα τους».

«Το νέο έτος ας φέρει την αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή κάθε ατόμου και κάθε οικογένειας», αναφέρει ο Πούτιν στις ευχές του, που κανονικά μεταδίδονται τα μεσάνυχτα, αλλά είναι ήδη διαθέσιμες στη ρωσική άπω ανατολή.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πιστεύουν στον εαυτό τους και στη χώρα τους, για τον κόπο τους και τα αποτελέσματά του», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, ευχόμενος στους Ρώσους «να δουν να γεννιούνται παιδιά» το 2018 και επιμένοντας στην «οικογενειακή» πλευρά της γιορτής, σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει δημογραφικά ζητήματα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM