Ο Πούτιν ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του

Ο Πούτιν ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του Facebook Twitter
0

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε σήμερα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «χρόνια πολλά» για τα 65α γενέθλιά του.

Σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη, ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε την προσωπική συμβολή του Τούρκου ομολόγου του στην ενίσχυση των τουρκορωσικών σχέσεων, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, τις προετοιμασίες για την όγδοη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ρωσο-Τουρκικής Συνεργασίας, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στη Μόσχα.

Τις ευχές του στον Τούρκο ηγέτη έδωσε και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς.

Το έργο σας «δεν είναι σεβαστό μονάχα από τους πολίτες της χώρας σας, αλλά επιπλέον από πολλούς πέραν των συνόρων της» είπε ο Βούτσιτς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM