Ο Πούτιν δεν θα ευχηθεί «καλή χρονιά» σε Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς- Το Κρεμλίνο εξήγησε γιατί

Ο Πούτιν δεν θα ευχηθεί «καλή χρονιά» σε Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς- Το Κρεμλίνο εξήγησε γιατί Facebook Twitter
0

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα στείλει ευχές για καλή χρονιά στον Τζο Μπάιντεν και τον Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. 

Ευχές δεν θα λάβει ούτε ο Όλαφ Σολτς, εν μέσω της κρίσης ανάμεσα στη Μόσχα και τη Δύση, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

«Αυτοί οι ομόλογοι δεν μας στέλνουν ευχές. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε καμία επαφή μαζί τους. Και δεδομένων των μη φιλικών ενεργειών στις οποίες προβαίνουν συνεχώς, ο πρόεδρος δεν θα τους στείλει ευχές», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. 

Από την άλλη, ο Πούτιν ήδη έχει στείλει τις ευχές του για το 2023 σε αρκετούς ηγέτες, που είναι φίλα προσκείμενοι στο Κρεμλίνο. 

Ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε ευχές στον Σι Τζινπίνγκ, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Μπασάρ αλ Άσαντ, τον Νικολάς Μαδούρο και τον Ναρέντρα Μόντι, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο. 

Πάντως, ο Πούτιν έστειλε ευχές για την Πρωτοχρονιά σε δύο πρώην ηγέτες της Ευρώπης: στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Γκέρχαρντ Σρέντερ. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM