Ο Ομπάμα αποκάλυψε τι θέλει να κάνει μόλις φύγει οριστικά από τον Λευκό Οίκο

Ο Ομπάμα αποκάλυψε τι θέλει να κάνει μόλις φύγει οριστικά από τον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
0

O Μπαράκ Ομπάμα έχει αρχίσει να μιλά, αν και σε γενικές γραμμές ακόμη, για τον ρόλο που θέλει να διαδραματίσει στην πολιτική σκηνή μόλις τελειώσει επισήμως και οριστικά η θητεία του στον Λευκό Οίκο, τον επόμενο μήνα. 

Στο πλαίσιο της ετήσιας συνέντευξής του στο NPR λίγο πριν τελειώσει η χρονιά, ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκάλυψε πως θέλει να υπηρετήσει ως «προπονητής» για τους ανερχόμενους φιλελεύθερους ηγέτες, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ πάρει τη θέση του στον Λευκό Οίκο. 

«Απλώς ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω μια ολόκληρη νέα γενιά ταλέντων» λέει ο Ομπάμα. «Και να διασφαλιστεί αυτό ανεξάρτητα από τους πόρους, την αξιοπιστία και τα φώτα δημοσιότητας που μπορώ να φέρω για να τους βοηθήσω να ανέβουν. Είναι κάτι που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω καλά, πως κι η Μισέλ μπορεί να κάνει καλά» προσθέτει.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε δε και σχολιάσει και τους ισχυρισμούς πως οι Δημοκρατικοί ίσως να έπρεπε να ξανασκεφτούν τις πολιτικές του κόμματος μετά την ήττα της Χίλαρι Κλίντον στις πρόσφατες εκλογές. Ο Ομπάμα θεωρεί πως ελαττωματική ήταν η επικοινωνιακή στρατηγική, όχι το μήνυμα καθαυτό. 

* Με πληροφορίες από TIME

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ