Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άρχισε να πουλά Τ-shirts που περιγελούν τον Άλεκ Μπάλντουιν o οποίος, την περασμένη Πέμπτη, σε ένα τραγικό δυστύχημα στο σετ της ταινίες Rust, τραυμάτισε θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας. 

 

Ο «βενιαμίν» του γάμου του πρώην προέδρου με την Ιβάνα Τραμπ έχει αναρτήσει λογής φωτογραφίες και stories στο Instagram από τη στιγμή του δυστυχήματος στο Νέο Μεξικό όπου γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας. 

 

Ένα από αυτά παρουσιάζει μπλουζάκι με στάμπα το σύνθημα «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους» - στόρι που παραπέμπει σε σύνδεσμο όπου το Τ-shirt πωλείται σε τιμή $27.99 - ενώ σε άλλο, μια επεξεργασμένη εικόνα παρουσιάζει τον ίδιο τον Μπάλντουιν να φορά το μπλουάκι. 

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ πουλά κοροϊδευτικά T-shirts: «Τα όπλα δεν σκοτώνουν, ο Μπάλντουιν σκοτώνει»

 

Την Κυριακή, ο υιός Τραμπ ανάρτησε meme που έγραφε «Ας παρακολουθήσουμε όλοι τον Άλεκ Μπάλντουιν να κατηγορεί τα όπλα». 

 


Τη σειρά αυτή εμπρηστικών ποστ είχε ξεκινήσει δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστυχήμα με ακόμη ένα meme με φωτογραφία του ηθοποιού γράφοντας: «Αυτό το ύφος όταν ένας τρελός κατά των όπλων σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους με όπλο από ό,τι έχει σκοτώσει η εκτεταμμένη συλλογή όπλων σου». 

 

 

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν στα γυρίσματα ήταν γεμάτο με αληθινά πυρά, από τα οποία έπεσε νεκρή η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο 48χρονος σκηνοθέστης Τζόελ Σόουζα. 


Ο Αμερικανός τέως πρόεδρος και ο Μπάλντουιν έχουν εμπλακεί σε μια χρόνια διαμάχη, με τον ηθοποιό να τον παρουσιάζει ως έναν πομπώδη και ολίγον ανόητο πολιτικό στο Saturday Night Live, επικρίνοντας τις πολιτικές επιλογές του -μεταξύ αυτών και για τα όπλα- και τον Τραμπ να καταφεύγει στο Twitter για να καταγγείλει το χιούμορ της θρυλικής εκπομπής και να ζητήσει έρευνα για τα τηλεοπτικά δίκτυα που επικρίνουν τους Ρεπουμπλικανούς. 

 

 

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε χαρακτηρίσει «τραγικό» τον τρόπο που τον διακωμωδούσε ο Μπάλντουιν, λέγοντας πως η καριέρα του είχε σωθεί χάρη στις μιμήσεις του Τραμπ.

 

Με πληροφορίες από Independent