Ο Νετανιάχου "φόρεσε" χιτλερικό μουστάκι στη Μέρκελ

Ο Νετανιάχου "φόρεσε" χιτλερικό μουστάκι στη Μέρκελ Facebook Twitter
0

Την εξαιρετικά επιτυχημένη επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στο Ισραήλ ήρθε να επισκιάσει, εν μέρει, ένα παιχνίδι του φωτογραφικού φακού στη συνέντευξη Τύπου με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο φωτογράφος Μαρκ Ίσραελ Σελέμ από την Jerusalem Post πίστευε ότι τράβηξε μια τυπική φωτογραφία των δύο ηγετών, αλλά όμως ο φωτισμός και το timing είχαν άλλη άποψη. Στη φωτογραφία φαίνεται το υψωμένο δάχτυλο του πρωθυπουργού του Ισραήλ να σχηματίζει μια σκιά στο πρόσωπο της Μέρκελ που θυμίζει έντονα το μουστάκι του Χίτλερ, του μεγαλύτερου δολοφόνου των Εβραίων.

Φυσικά αν στη θέση των δύο συγκεκριμένων ηγετών υπήρχαν δύο οποιοδήποτε άλλοι δεν θα υπήρχε καν θέμα, όμως για τη συγκεκριμένη περίπτωση τα social media έχουν πάρει φωτιά από χθες. Η εφημερίδα για την οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία ανακοίνωσε ότι δεν θα την τυπώσει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για να κυριαρχεί ως το 2028: Συγκέντρωσε 600 εκατ. δολάρια, στοχεύει το 1 δισ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ οικοδομεί τεράστια πολιτική επιρροή ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του 2026, επιδιώκοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να διαμορφώσει τις εξελίξεις μέχρι και το 2028
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ