Ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε στην Ντάουνινγκ Στριτ - Μετά από απουσία τριών εβδομάδων λόγω κορωνοϊού

Ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε στην Ντάουνινγκ Στριτ - Μετά από απουσία τριών εβδομάδων λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε σήμερα στη Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με πηγή της πρωθυπουργικής κατοικίας στο SkyNews, αφού παρέμεινε επί μία εβδομάδα σε νοσοκομείο και δύο εβδομάδες στο Τσέκερς, στην εξοχική κατοικία του, προκειμένου να αναρρώσει από την Covid-19.

Μια εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία αυτήν, την οποία μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Sky News.


Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι ο Τζόνσον θα αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του από αύριο Δευτέρα. Ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, που τον αντικαθιστούσε όλο αυτό το διάστημα, είπε ότι ο πρωθυπουργός «ανυπομονεί» να επιστρέψει.

H επιστροφή του στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ έρχεται την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με ασφυκτική πίεση ώστε να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί εδώ και ένα μήνα λόγω κορωνοϊού, εν μέσω έντονης ανησυχίας για μεγάλο πλήγμα στην οικονομία της χώρας. 

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Ράαμπ, τα επόμενα βήματα πρέπει να γίνουν με μεγάλη ασφάλεια υπό το φόβο υποτροπής της πανδημίας. 

Με πληροφορίες από Skynews/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM