Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ξανά μπαμπάς -Γέννησε κοριτσάκι η σύζυγός του Κάρι

Ο Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγό του Κάρι Facebook Twitter
AP Photo/Jon Super
0

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι.

Όπως αναφέρει το BBC, η σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Λονδίνου, την Πέμπτη.

«Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη είναι πολύ καλά, το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα του NHS για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους», είπε μια εκπρόσωπος.
Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο, έχει επίσης έναν γιο, τον Wilfred, ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε ανακοινώσει την είδηση αυτής της εγκυμοσύνης στο Instagram τον Ιούλιο, αποκαλύπτοντας επίσης ότι είχε αποβάλει κάποιους μήνες νωρίτερα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM