Ο Μπομπ Ντίλαν απολογήθηκε για αυτόγραφα στο βιβλίο του- Έγιναν από μηχάνημα

Ο Μπομπ Ντίλαν απολογήθηκε για αυτόγραφα στο βιβλίο του- Έγιναν από μηχάνημα Facebook Twitter
0

Σε μια σπάνια δήλωση, ο Μπομπ Ντίλαν απολογήθηκε για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα για τα αυτόγραφα στην ειδική έκδοση του νέου βιβλίου του και έκανε λόγο για «λάθος κρίση». 

Κάποιοι φαν του καλλιτέχνη έσπευσαν να αποκτήσουν ένα από τα 900 αντίτυπα της ειδικής έκδοσης του «The Philosophy of Modern Song», που από τον εκδοτικό οίκο είχε διαφημιστεί ότι θα περιλαμβάνει αυτόγραφο διά χειρός του Μπομπ Ντίλαν. 

Όμως, όταν άρχισαν να φτάνουν οι πρώτες παραγγελίες, οι θαυμαστές του άρχισαν να συγκρίνουν τις υπογραφές στα βιβλία τους- που κόστιζαν 599 δολάρια το ένα- και συνειδητοποίησαν ότι ήταν πανομοιότυπες. 

Ο 81χρονος καλλιτέχνης σε δήλωσή του εξήγησε ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε auto-pen, μηχάνημα για τις υπογραφές, ήταν ο ίλιγγος που τον ταλαιπωρούσε, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς της πανδημίας. 

Αρχικά, ανέφερε ότι τα προηγούμενα χρόνια όλες οι υπογραφές του ήταν με το χέρι. «Ωστόσο, το 2019 είχα μια άσχημη περίπτωση ιλίγγου που συνεχίστηκε τα χρόνια της πανδημίας. Απαιτείται ομάδα πέντε ατόμων, που συνεργάζονται στενά μαζί μου, για να καταστούν δυνατές αυτές οι διαδικασίες υπογραφής και δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν ασφαλή και εφαρμόσιμο τρόπο για να ολοκληρώσω αυτό που έπρεπε να γίνει, ενώ μαινόταν ο ιός», δήλωσε ο Μπομπ Ντίλαν. 

«Οπότε κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν απίθανο να υπογράψεις οτιδήποτε και ο ίλιγγος δεν βοήθησε. Με τις συμβατικές προθεσμίες να πλησιάζουν, μου προτάθηκε να χρησιμοποιηθεί το auto-pen, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι κάτι τέτοιο “γίνεται διαρκώς” στον κόσμο της τέχνης και της λογοτεχνίας», συμπλήρωσε. 

«Χρησιμοποιώντας μηχάνημα ήταν λάθος κρίση και θέλω να το διορθώσω αμέσως», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι συνεργάζεται στενά με τον εκδοτικό οίκο για να γίνει αυτό. 

Ο οίκος Simon & Schuster την προηγούμενη εβδομάδα παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα για τις υπογραφές και πρόσφερε επιστροφή χρημάτων στους δυσαρεστημένους πελάτες. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ